Jennifer Lopez, care se pare că are o viață perfectă, se confruntă și ea cu anumite probleme. Vedeta, de o perioadă îndelungată, nu-și poate vinde proprietatea din New York. Un penthouse superb, cu grădină și vedere spectaculoasă, dar pe care nu-l dorește nimeni. Detalii vezi mai jos. 

Jennifer Lopez încearcă să găsească un cumpărător pentru penthouse-ul său, de mai bine de trei ani. Aceasta, în 2017 încerca să-l vândă pentru 26,95 milioane de dolari, iar în 2019 a redus prețul la 25 milioane de dolari și… ghici ce? Vedetei încă nu i-a reușit să vândă apartamentul.

Cert este că penthouseul nu este unul în care vedeta va locui vreodată. Oricât de fabulos este acesta, este total neindicat unei persoane publice, din cauza lipsei de intimitate, care ar veni la pachet cu traiul în acest imobil. Iar Jennifer, la sigur, nu îşi asumă acest stil de viață.

Nu se ştie de ce l-a achiziţionat, poate ca investiţie, însă diva acum are alte planuri. Îşi caută o casă mare, de familie, unde să poată locui cu iubitul, Ben Affleck, şi copiii.

J Lo a cumpărat proprietatea fabuloasă din New York în 2014 cu 20,16 milioane de dolari, dar după ce şi-a dat seama că, deşi este într-o zonă excelentă pentru un locuitor normal al oraşului, nu oferă râvnită confidenţialitate, de care un superstar ca ea are nevoie.

În ciuda luxului şi a locaţiei sale, clădirea, construită în 1924 nu are garaj sau piscină. Are un portar cu normă întreagă şi ascensoare cu cheie privată. Penthouse-ul are tavane înalte, 600 de metri pătraţi de spaţiu de locuit interior, plus 300 de metri pătraţi de spaţiu exterior, distribuit în 4 terase separate.

Interiorul este format din 2 etaje, care conţin 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, o cameră de zi imensă, în plan deschis şi o bucătărie gourmet, cu un bar pentru micul dejun, o insulă mare şi o zonă de luat masa. Există, de asemenea, o cameră a personalului, cu o baie completă şi o spălătorie. Mai multe imagini cu locuința vedetei vezi mai jos:

Sursa: Okmagazine.ro & Streeteasy.com