Îl cunoaștem cu toții datorită rolului din Game of Thrones, viața lui Jason Momoa nu a fost mereu numai lapte și miere, iar actorul a recunoscut recent că a avut perioade când a fost înglodat în datorii. 

Actorul de 41 de ani a dezvăluit că nu avea ce să pună pe masă copiilor, după ce personajul său din „Game of Thrones” a fost ucis. Din păcate, Momoa nu a gustat din succesul serialului, pentru că a părăsit proiectul înainte ca acesta să devină un fenonem în întreaga lume. Timp de doi ani, actorul nu a mai primit niciun rol și s-a afundat în datorii. Jason Momoa a interpretat rolul lui Drogo, timp de zece episoade, în Game of Thrones.

„Muream de foame după Game of Thrones. Nu găseam nimic de lucru. Este foarte greu când ai copii și ești plin de datorii”, a mărturisit actorul într-un interviu pentru InStyle.

În cele din urmă, actorul a obținut un rol important în „Liga Dreptății”, apoi a urmat rolul „Aquaman” care l-a îmbogățit peste noapte.

Jason Momoa și actrița Lisa Bonet au făcut nunta în 2017, după 13 ani de relație. Actorii au împreună doi copii: Nakoa (11 ani) și Lola (13 ani).

 

Distribuie articolul: