Suferința îi face pe oameni puternici. Aceasta e marea lecție de viață pe care a perceput-o pe propria piele Izzy Keane - o tânără din Irlanda, imobilizată în scaunul rulant, care acum deține alături de sora ei o afacere specializată în producția de discuri creative pentru persoanele cu nevoi speciale. Au lansat acest proiect pentru a aduce zâmbete persoanelor puse la încercare de soartă, iar succesul lor nu a întârziat să apară.

Izzy Wheels – așa se numește proiectul lansat de Izzy Keane, alături de sora sa, Ailbhe. Izzy s-a născut cu o malformație spinală care i-a paralizat corpul de la talie în jos. A avut o copilăre frustrantă și tristă, dar cu ajutorul surorii mai mari, care e și cea mai bună prietenă a sa, a prins curaj și a decis să împuternicească viața persoanelor care au o stare de sănătate ca a ei, pe termen lung.

Exciting news!!! The Izzy Wheels sisters, Izzy & @ailbhe.k are going to be the feature story on the official @instagram page!! AHHH! Thrilled and honoured that our story and mission has been of inspiration to our favourite platform in the world 😱😍🎉 #izzywheels #instagram #sisters #ifyoucantstandupstandout Photo by Conor McCabe & Spoke Guards by @louloutummie

A post shared by Izzy Wheels (@izzywheels) on

Ailbhe este cea care a pus bazele proiectului, fiind absolventă a unui Colegiu de Artă. Într-o zi, a creat câteva discuri colorate pentru roțile scaunului rulant al surorii, a intitulat proiectul în numele acesteia și de aici ideea a prins contur. Izzy a fost inspirația din spatele brandului, iar acum este ambasadoarea acestei mărci producătoare de discuri artistice.

Izzy dovedește lumii că handicapul trebuie acceptat și nu condamnat, iar persoanele cu nevoi speciale – abilitate, respectate și promovate.

@brosmind amazing double coloured spoke guards 💞 #brosmind #izzywheels

A post shared by Izzy Wheels (@izzywheels) on

În prezent, sora mai mare a lui Izzy e directorul creativ al brandului Izzy Wheels, concepe design-uri și decorează în continuare roțile cărucioarelor, astfel încât acestea să reflecte personalitățile stăpânilor lor.

Izzy Wheels X Karol Banach @banachkarol #izzywheels #wheelchair

A post shared by Izzy Wheels (@izzywheels) on

Scaunele rulante nu mai trebuie să fie asociate cu emoții negative și pot celebra individualitatea – spun cele două surori. Vedeți și voi cum arată creațiile lor vândute la prețuri de 129 și 139 EUR.

Deciding which Izzy Wheels to wear 🤗 #izzywheels #ifyoucantstandupstandout

A post shared by Izzy Wheels (@izzywheels) on

Izzy Wheels by the incredible @maserart ❤️ #izzywheels #maser

A post shared by Izzy Wheels (@izzywheels) on

Foto: instagram.com/izzywheels

 

Distribuie articolul: