Se anunță bătaie serioasă în televiziune pentru rating la primele ore ale dimineții, căci încă două posturi de televiziune lansează emisiuni matinale noi.  

Prezentatorul matinalului Moldova 1, Liviu Gulica, s-a mutat la RTR Moldova unde prezintă de astăzi „Dimineața la RTR” alături de jurnalistul Alexandru Fosa- fost reporter Prime și JurnalTV, fost prezentator de știri TV7.

„Va fi o emisiune matinală, cu o misiune clară: Trezim telespectatorii, o facem pe deșteptătorii. Suntem o echipă nu prea mare, dar cu experiența și managementul necesar pentru a putea îndeplini această sarcină. Cu unii suntem vechi prieteni, cu alții ne-am cunoscut la fața locului. Cert este faptul, că ne place ceea ce facem, a declarat Liviu Gulica într-un interviu.

În locul lui Liviu, la Moldova 1 prezintă „Bună dimineața” interpretul Brio Sonores Valeriu Moruz, alături de Victoria Pietraru. Artistul mărturisea acum câteva zile pe Facebook:

„După 2 săptămâni de „Bună dimineața” la Moldova 1, trezit în fiecare zi la 4:30, am impresia că ziua a devenit de două ori mai lungă și mai lată. Realizez ce muncă enormă și efort depun prezentatorii, cât și cei din culise care sunt nu mai puțin stresați decât cei din fața camerelor – prezentatorii. În fiecare zi descopăr lucruri noi și foarte interesante pentru mine, din fiecare gafă învăț cum să fiu mai bun și vreau să recunosc că – da! – Îmi place ceea ce fac și continui cu entuziasm să dezvolt noi capacități.”

Foto: Facebook

Foto: Facebook

În același timp, pe o altă frecvență, și-a făcut cuib prezentatoarea Lilu. O găsiți în fiecare dimineață pe TVR Moldova. Astăzi, a strălucit la prima ediție de „Matinalii” unde a avut-o ca invitată pe jurnalista Nata Albot. Alături de Lilu îi veți mai vedea pe Ilinca Avram,  Anatol Guzic și Mihai Bordian.

tvr-1024x768

Citește și: Lilu a redevenit „Matinală”. Iată la ce televiziune o puteți admira diminețile

„Alt început. Au trecut emoțiile, am analizat hopurile, m-am autocriticat destul, acum pot spune că noul matinal de la TVR e o provocare mare. În timp record sa scoți pe piața media un proiect atât de ambițios a fost posibil datorită unei echipe entuziaste și muncitoare (care nu a încăput în poză). Promitem sa fim mai buni în fiecare dimineață”, a scris Lilia Ojovan pe pagina sa de Facebook.

18839329_1695406170478282_8749926207604619270_n

Foto: Facebook