Ruxanda, fiica artiștilor Aliona Triboi și Ghenadie Gâlcă, le-a moștenit talentul părinților săi! Recent, aceasta  împreună cu mama sa a fost invitata emisiunii „Matinalii” unde i-a bucurat pe telespectatori cu un duet artistic excepțional pentru piesa „Autodidactă”. Câte de bine s-au descurcat cele două, vezi mai jos. 

Se pare că părinții Ruxandei, nu pierd timpul în zadar, dar investesc continuu în talentul acesteia. Așa se face că micuța de curând își aplică abilitățile sale muzicale și actoricești în interpretarea piesei „Autodidactă”, în care eleva se arată vădit revoltată împotriva școlii. Pe parcursul prestației, aceasta este însoțită de mama sa, Aliona Triboi. Trebuie să recunoaștem că cele două fac o treabă minunată împreună! Urmărește-le prestația mai jos.

Intepreta Aliona Triboi a distribuit videoclipul prestației lor și pe pagina sa de Facebook, iar internauții s-au arătat de-a dreptul impresionați de ce le-a reușit celor două să creeze împreună. Postarea Alionei a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii de laudă și încurajare.

„Mă, fetelor! Sunteți foarte speciale! Talentate foc, dar și muncitoare, se simte! Binecuvântare vouă!!!”

„Bravo fetelor! Sunteți doua minuni talentate!”

„Aliona Triboi eu te invidiez 😀 ai o mândrețe de fată!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților. Dar ție cum ți s-a părut prestația celor două? Lasă-ne să-ți știm opinia, în comentarii :))

Sursa foto & video: Facebook