Ultima lună de primăvară îți aduce surprize generoase din partea brandurilor tale preferate. În perioada 21 – 23 mai, la Shopping MallDova se lansează reduceri la sutele de produse și bunuri din magazinele centrului comercial. De la piese vestimentare, parfumuri, produse cosmetice, bijuterii, accesorii, ai parte de oferte avantajoase și prețuri mai mici cu până la 70%.

Timp de trei zile, vino la Shopping MallDova să dai o tură prin zecile de magazine. Vei rămâne surprins de promoțiile și reducerile pe care le-au pregătit mărcile favorite. Magazinele de încălțăminte îți propun colecții cu o reducere de până la 60%, pentru piesele vestimentare care „îți dau din ochi” vei plăti mai puțin cu 20% – 50%, iar accesoriile și produsele cosmetice le achiziționezi cu un discount de 30%.

Pentru cei pasionați de parfumerie, magazinele specializate pun la dispoziție oferte  tentante la jumătate de preț. Și pentru că vine vara și e tocmai momentul potrivit pentru a-ți lua o pereche noi de ochelari, îi vei putea procura cu reduceri de până la 50%.

Prețuri „roșii” găsești și la articolele de îngrijire dar şi îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii.

Shopping MallDova ți-a pregătit și scăderi de preț la articolele pentru casă și grădină.

„Noaptea Reducerilor” s-a „transformat” într-un weekend întreg de oferte speciale – timp suficient pentru a face shopping de plăcere. Acum te poți pregăti de sezonul estival cu mai multe emoții. Intră în vară cu o garderobă nouă și stilată!

Te așteptăm să petreci alături de noi un weekend fabulos!