Tradițional, magazinele de la Shopping MallDova oferă posibilitate clienților să procure colecțiile celor mai populare branduri internaționale. Evenimentul fashion „Mall of Fame”, care a prezentat ținute inspirate de femeile iconice din istoria modei, a avut loc pe 12 noiembrie și este unul din evenimentele care reconfirmă acest lucru.

„Evenimentul acesta nu este destinat doar tendințelor, este o excursie în lumea modei și lumea personalităților care au revoluționat-o. Pe scenă vom avea trei modele, care vor prezenta looku-rile cândva create de Coco Chanel, Kate Moss și Madonna anilor 80. Va fi foarte interesant, pentru că look-urile sunt formate din lucruirile pe care le putem găsi în Shopping MallDova”, a menționat Eva Elena fotograf fashion, moderatoarea evenimentului.

Proiectul preferat al fashionistelor din țară revine la cea de-a treia ediție, cu genericul „MORE THAN FASHION”, și este dedicat tuturor celor care „fac” ținuta să aibă personalitate, individualitate și stil.

„Mall of Fame” este evenimentul despre fashion, despre femeia care face ținuta prin personalitate. Evenimentul se organizează la Mall, numele ne poartă deja explicația, vorbim despre „Mall of Fame”, organizat de Shopping MallDova, iată de ce noi am ales ca locația și destinația să fie la parterul centrului comercial”, a declarat Natalia Rogovschi, director de marketing și PR, Shopping MallDova.

Cel mai așteptat eveniment fashion al sezonului a avut și o invitată specială: jurnalista din România, Teo Trandafir. Prezentatoarea de televiziune din România, fostă producătoare, dar și actriță, a împărtășit cu publicul secretele frumuseții și a stilului.

„Mie mi s-a părut o seară foarte frumoasă și mi s-a părut o seară interesantă din toate punctele de vedere. Întrebările au fost inteligente, eu nu știu dacă m-am ridicat la nivelul așteptărilor, a fost frumos pentru mine și sper să se mai repete”, a menționat Teo Trandafir.

Programul a inclus trucuri de modă, discuții despre fashion și personalitate, idei pentru sezonul toamnă- iarnă, socializare, multe cadouri și surprize. Ținutele prezentate în cadrul evenimentului au fost compuse din articole ale brandurilor de renume internațional, precum: ARIDON, BATA, BENETTON, BROADWAY, CLARKS, PHARDI, GELO, GUESS, INCITY, LC WAIKIKI, MANGO, MELIS, MELKIOR, MILA VITSA, MITAVI, NL COLLECTION, ORSAY, PUMA, PONTI, PIERRE CARDIN, SANDALINI, SASSOFONO, BLANCO, TED LAPIDUS, SISLEY, ECCO, COLINS, LTB, MOTIVI, GEOX, VIZITA, OODJI, INTEROPTIC, MELI MELO PARIS, REDIST.

P.

Distribuie articolul: