Nașterea celui de-al doilea copil i-a adus Shakirei momente de împlinire totală. Artista cu cele mai bine vândute albume din showbiz și una dintre cele mai influente femei de pe planetă educă un băiețel de 2 ani, pe nume Milan și un mezin de 8 luni, care a fost numit Sacha. Despre experiența inedită pe care o trăiește, de când a devenit mamă, Shakira a vorbit într-un interviu acordat publicației Yahoo Parenting.

Întrebată despre cum s-a schimba viața ei, de când a devenit mamă, Shakira a mărturisit: „Am luat o pauză, în ultimii 2 ani, perioadă în care nu am scris nicio piesă. Vreau să fiu alături de copiii mei până când îi voi trimite la școală. Îmi pace foarte mult această perioadă a vieții mele, când îi văd cum cresc, când îi urmăresc cum se dezvoltă. Am scris atâta muzică, încât îmi pot permite doar să stau cu familia.”

cats

Este un părinte responsabil și consideră că noile tehnologii nu pot fi excluse în totalitate din viața copiilor, chiar dacă părinții vor să-i îndepărteze tot mai mult de gadgeturi. „Azi există atâtea jocuri și desene animate instructive, încât este imposibil să excludem tehnologiile noi din viețile copiilor noștri. Este necesar un echilibru. Copilul nu poate petrece o zi întreagă cu tableta, pentru că astfel, îi vor scăpa elementele indispensabile creșterii: jocurile, construcțiile, depășirea obstacolelor și chiar tăvălitul în noroi”, spune Shakira.

Consideră că uneori, este o mamă-tigru, alteori – o mamă prea neliniștită, iar câteodată, mai este pătrunsă și de sentimentul de vină profundă.

11282785_1599432553639923_1231528268_n

Știe cât de des poate avea nevoie o mamă de ajutor și consiliere. Este conștientă de faptul că mamele se informează deseori din internet, atunci când nu cunosc răspunsul la vreo întrebare. Pentru a le ajuta pe mămici să se descurce mai ușor cu îngrijirea copiilor, Shakira va lansa aplicația mobilă Grow. „Caut mereu recomandări pe internet și, practic, învăț online cum să devin o mamă bună. Știu că și alte mămici procedează exact la fel. Mamele vor putea utiliza această aplicație pentru a primi informații și sprijin moral”, a mai declarat artista, în interviul pentru sursa citată.

928363_760776890714442_20896894_n

Foto: Instagram, today.com

Distribuie articolul: