Eram obișnuite să ne facem manichiura la salon, acum lucrul ăsta nu mai e posibil. Așa că hai să învățăm să o facem singure, acasă. Vezi mai jos cum poți scăpa rapid de lacul gel de pe unghii, în doar 5 pași.

Ai nevoie de 10 bucăți de folie de aluminiu, 10 dischete pentru demachiere, soluție pentru îndepărtarea ojei, un bețișor de trandafir cu care să îndepărtezi resturile de la lacul gel, pilă, pilă buffer și o cremă hrănitoare.

1. Începe prin a roade primul strat de gel lac cu ajutorul unei pile. Apoi folosește partea mai aspră a buffer-ului pentru a îndepărta mai bine stratul. Fii atentă în mișcări și ai răbdare.

2. Este obligatoriu să-ți ungi cuticula cu o cremă hidratantă, în acest fel o vei proteja mai bine.

3. Înmoaie bine discheta pentru demachiere în soluția de îndepărtare a ojei. Învârtește-o în jurul unghiei apoi sigilează unghia cu folie de aluminiu. Repetă această procedură pentru toate unghiile.

După ce ai realizat pasul numărul 3 așteaptă timp de 15 minute ca soluția să acționeze. În acest timp poți să te relaxez puțin, să privești un video interesant sau să asculți niște cântece.

4. După ce ai așteptat 15 minute, scoate folia de aluminiu de pe unghii și dischetele la fel. O parte din lacul ar putea deja să fi rămas pe dischete.

5. Lacul gel care mai rămâne pe unghie încearcă să-l elimini cu ajutorul unui bețișor de trandafir. Dacă nu ți-a ieșit din prima mai repetă încă o dată procedura.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: