Odată ce a fost dat start verii, imaginile cu prezentarea destinațiilor de vacanță pe rețelele de socializare sunt la ordinea zilei. Nici vedetele nu fac excepție. De curând, am aflat și unde au călătorit Lilia Ojovan, dar și Emilian Crețu.

Acum două zile, Emilian Crețu își anunța urmăritorii virtuali despre faptul că și-a făcut bagajul și este gata să meargă în vacanță. Bineînțeles, a făcut acest lucru într-un scurt filmuleț pe cât se poate de amuzant. Actorul, sora sa, Nina, dar și alți câțiva prieteni de familie au plecat la Mamaia, iar ieri Emilian a publicat și primele poze de la fața locului.

Citește și: Emilian Crețu, despre cum a venit pe lume sora sa mai mică: „Încă un pic și acea fetiță frumoasă se năștea în `sotce`”

Tot ieri, pe pagina de Facebook a Liliei Ojovan au apărut mai multe imagini în care pozează alături de fiica sa mai mare, Amelie. Se pare că și Lilu se află în Constanța, Mamaia, așa cum a menționat chiar ea într-unul dintre comentarii.

„Și ce dacă nu e timp frumos pentru plajă?! E timp nemaipomenit pentru a-l petrece cu familia. Am cumpărat zmeu pentru fetița de 3 ani, și se joaca cu el, cea de 30 de ani. Amelie e ocupată cu scoicile”, a scris fericita mămică în descrierea unei fotografii.

Copiii in vacanța 🎉

Posted by Lilu (Lilia Ojovan) on 20 Iunie 2017

Foto: Facebook.com