Despre problemele din cuplu și lipsa dorinței sexuale ne va vorbi Natalia Pavalachi, sexologa de origine din Moldova, cu practică în orașul Laussane, Elveția. Evenimentul este primul din cadrul proiectului TEOTITUDE și va avea loc pe 16 noiembrie, la Chișinău.

Natalia vine la Chișinău după o absență de 4 ani și în scurta vacanță pe care o va avea aici, și-a dorit foarte mult să poată fi de folos. Așa a apărut ideea unei întâlniri în care multe subiecte TABU vor fi puse în discuție.

„Voi vorbi despre dificultățile și problemele cele mai des întâlnite în sexologie: lipsa dorinței sexuale, lipsa orgasmului la femei, mai ales (în cazuri mai rare la bărbați), ejacularea rapidă sau probleme erectile. Voi veni cu sfaturi practice despre cum întreținem o viața sexuală satisfăcătoare pentru ambii; Mituri și Realități de ordin general în sexualitate. Deoarece presupun că vom avea un public preponderent feminin, voi aborda tema clitorisului – organ necunoscut de o mare parte a populației (faptul ca nu este numai ceea ce iese din afară, dar și forma lui în interior). Ce fel de practici sexuale și stimulări avem nevoie pentru o viața sexuală împlinită. Cum să lucrăm asupra cuplului pentru a fi fericiți împreuna, ce fel de comunicare să adoptăm în cuplu, etc.”, a spus sexologa.

teotitude

Proiectul este inițiat de blogul Dianei Guja, T E O T I T U D E, platformă prin care își propune să aducă publicului texte scrise de femei curajoase, cu esență și care se cer să iasă din sufletul femeilor, fie semnate, fie anonime sau cu pseudonim.

Contribuția pentru întâlnire va fi de 150 de lei. Detalii pe Pagina de facebook a evenimentului

Pentru o mai buna organizare, vă rugăm să completați formularul de pe acest link.

Distribuie articolul: