Nu ceda din prima seară, este sfatul pe care multe prietene mai experimentate îl oferă înainte de prima întâlnire. Motivul? Există riscul ca regretele de după să fie mai mari decât plăcerea, spun ele. Există și femei care spun că aceasta este o gândire învechită și că acum trebuie să facem ceea ce simțim. Dacă ne dorim sex de la prima întâlnire, de ce nu? 

Majoritatea cărților care conțin sfaturi de dragoste spun că sexul la prima întâlnire este o idee proastă, în special dacă eşti adepta relaţiilor de lungă durată. Să fie chiar așa? Desigur, că nu în toate cazurile. Există multe cupluri care s-au lăsat duse de val, chiar de la prima întâlnire, și acum formează o familie fericită împreună.

Noi am fost curioase ce părere au bărbații despre sexul la prima întâlnire și cum privesc femeia care „se lasă cucerită” din prima. Identitatea bărbaților care au participat la sondaj am decis că va rămâne anonimă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Depinde de vârstă. La 16-18 ani pentru mine asta era o chestie exagerată și mă gândeam că fata e o ușuratică, niște prosti…În prezent nu mai gândesc așa. Dacă ați petrecut o seară împreună la cină, atunci eu sunt chiar pentru. După părerea mea, sexul contează foarte mult, dacă la acest capitol sunt probleme, cât de bun nu ai fi ca om, relația nu va funcționa.”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

„Deci, sexul la prima întâlnire, aici nu am o părere prea bună, îmi place să știu câte ceva despre persoană, dar nu din start în pat, nu-s eu omul care sare în pat cu prima fată.

Despre fata care vrea sex la prima întâlnire nu am o părere concretă fiindcă nu am fost pus în această situație, nu se schimbă părerea mea despre fată doar din acest motiv”.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

„Consider că am ajuns destul de matur încât să-mi controlez pornirile sexuale. Așa că nu aștept nimic la prima întâlnire. Dacă se întâmplă, ok. Dacă nu, iarăși ok. Am o minte destul de deschisă, am lucrat în tot felul de domenii adiacente industriei sexuale.

Deci, sunt de multă vreme ieșit de sub cupola aia a gândirii: femeia ce vrea sex e o femeie ușoară.”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

„Nu am nimic împotrivă dacă asta simt ambii că trebuie să se întâmple. Dacă cineva forțează acest moment atunci e aiurea. Dacă femeia știe cu siguranță ce își dorește, e chiar bine. Important e că să poate, într-o manieră adecvată, explica de ce își dorește asta. 

Părerea mea despre femeia care își dorește sex la prima întâlnire se schimbă numai dacă până la prima întâlnire și primul sex ea se pronunța împotriva la așa tip de femei și așa tip de relații.  Ce ține de mine cam a 4-a parte din primele mele întâlniri s-au terminat cu sex 😃 și n-am păreri negative despre acele femei.”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

„Am o părere neutră. Nu e ceva ce vreau obligatoriu să se întâmple, dar evident cred că „nu m-aș da într-o parte.

„Hatea” , de cele mai multe ori, în cazul meu depinde ce planuri am pentru acea persoană, daca e ceva de scurtă durată, de obicei, mă strădui să nu forțez lucrurile din prima căci, de obicei, fetele se cam stresează. Dacă vrei sex la prima întâlnire se gândesc că par ușuratice si apoi foarte greu obții acel sex, dar strategic mergând spre asta pas cu pas le faci să fie mai relaxate și de obicei totul se întâmplă mai rapid decât ai veni tu cu inițiativa. E foarte important să citești corect persoana. Rezumând, dacă serios, în mare parte sunt mai mult împotrivă decât pentru 😅

Nu mi se schimbă părerea despre o fată dacă își dorește relații intime de la prima întâlnire. De obicei e foarte ușor să înțelegi dacă ea și-l dorește din start. E ceva normal, în fine, pe urmă dacă mai ai ocazia să o cunoști vei înțelege dacă e așa libertină mereu sau pur și simplu ai avut noroc de mai multe circumstanțe.”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

„Aici depinde de situație, dar să presupunem că ieșim la o întâlnire pentru un „long term relationship”. NU aș vrea să se întâmple așa ceva. Faza e că, dintr-un anumit motiv îți pierzi drive-ul, totul pare prea simplu și își pierde valoarea. 

Dacă îmi doresc acest lucru? Nu prea, nu am să fiu ipocrit acuma să zic că NUUU, nu se poate și să fug. DAR, cum am menționat mai sus nu o mai văd ca pe cineva cu care aș putea să construiesc ceva și sincer cred că aș avea probleme și de încredere 🙂

Adică, dacă tu din prima sări peste mine, ce se întâmplă când întâlnești în viață ta pe altcineva (și ești într-o relație) ce faci? faci la fel? acolo în sub-conștient există frica asta. 

Dacă femeia își dorește sex de la prima întâlnire nu o cataloghez din prima ca pe o ușuratică și așa mai departe. TOȚI avem nevoie de relații intime (bărbați și femei), deci nu mă dau cu părerea din prima. Din nou, ajungem la „depinde de context” poate femeia nu a mai avut relații de mult timp (și chiar ARE NEVOIE).

Dar, again…..se pierde drive-ul, se pierd multe pe drum și totul devine doar un instinct animalic.

Se schimbă părerea mea despre ea? Sincer….involuntar, DA! Nu am să mă dau acuma comunist Level 100, dar totuși când nu depui nici efort și nici „instinctul ăla de vânător” totul devine monoton și plictisitor.

Personal, eu văd sexul ceva mai sus decât o partidă tâmpită de 10 minute. Consider ceva NECESAR, dar să includă și ceva sentimente pe lângă (altfel se transformă într-o iepureală curată). 

Am să zic din propria experiență, după prima întâlnire și evident relație intimă în aceiași zi mi-a fost destul de greu/lene/zero chef să mai ies cu ea (sună tâmpit, dar sunt eu). Am nevoie să lupt.”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

„Părerea mea vizavi de acest subiect rămâne neschimbată și ea sună în felul următor: fiecare face ce vrea atât timp cât nu face rău cuiva cu acțiunile sale. În rest, free să facă ce dorește femeia și bărbatul.”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

„Dacă este chimie este din prima. Totul se leagă de asta. Sexul are toate șansele să fie extraordinar. Despre femeile care își doresc asta cred că au o minte deschisă. E doar ceva normal. Nu aș înțelege pe cineva care vrea asta la prima întâlnire cu oricine, dacă nu există acea chimie.”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

„În momentul în care ambele persoane își doresc asta, nu văd să fie vreo problemă, deci am o părere bună. Dar, atât timp cât este atracție.

Dacă ea își dorește asta de la prima întâlnire, de obicei, îmi fac o impresie că vrea să se aventureze și nimic mai mult. Pe parcurs ar putea să se schimbe părerea, însă cel mai adesea nu e cazul.”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Pentru mine cel puțin e convenabil😃 instinctul de maimuță îl are orice bărbat. Why not🙄 Fiecare are dreptul de a face ce vrea.

Părerea mea față de ea se va schimba în cazul când va face asta cu scopul de a vrăji un bărbat cu bani. Urăsc când femeile îți pun „țănik”.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

„Da, sunt bărbat, am hormoni. Poate nu e cel mai etic lucru, dar e ceva ce toți ne dorim. De vrut relații intime cred că toți vrem, persoanele care o fac de la prima întâlnire cumva după aia pot să nu mai fie atât de interesante în fața unui bărbat.”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

„La mine nu contează dacă o să se întample prima data azi sau peste o lună, aceasta este valabilă în ambele sensuri.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Dar tu, ce părere ai?

Foto: Sex/Life

Distribuie articolul: