Ieri, HBO a anunțat continuarea legendarului serial de comedie „Friends”, premiera fiind anunțată pentru data de 27 mai. Pe rețelele sociale a apărut și un teaser al serialului, în el toate cele șase vedete principale: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer se îmbrățișează și se țin de mână, iar pe fundal se aude compoziția recunoscută „I’ll Be There For You”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Actorii au împărtășit vestea bună cu urmăritorii – ei par a fi la fel de încântați de întoarcerea serialului „Friends” precum fanii acestuia.

„Acest lucru nu se întâmplă în fiecare an. Și nici măcar la fiecare 10 sau 15 ani. Sunt atât de fericită că am avut șansa să mă reunesc cu prietenii mei. A fost mai bine ca niciodată”, a scris Courtney Cox.

Au fost dezvăluite mai multe detalii despre producție, precum și creatorii lor. Se știe că au fost invitate vedete speciale să joace în noul serial, printre care: David Beckham, Reese Witherspoon, Cindy Crawford, Lady Gaga, Kit Harington și mulți alții.

Episodul special al serialului a fost filmat timp de trei zile, în luna aprilie. Filmările au avut loc pe aceeași scenă din studiourile Warner Bros., pe care a fost produs serialul din 1994 până în 2004. Se știe, de asemenea, că scenariul nu va fi unul obișnuit – actorii vor discuta live cu publicul, iar apoi vor intra în rolurile personajelor.

Sursa: spletnik.ru