La ai săi aproape 31 de ani pe care îi împlinește în curând, Ciara e cu siguranță una dintre cele mai „vânate” vedete de peste ocean. Mai nou, a fost provocată de către redactorii Legend Magazine să apară pe paginile revistei în rol de model: cu o nouă tunsoare și niște outfit-uri din ultimele colecții ale marilor case de modă.

Despre colaborarea sa cu publicația Hashtag Legend, Ciara a anunțat pe contul său de Instagram, acolo unde a publicat câteva look-uri abordate pentru coperta și paginile revistei. Și dacă până acum câteva zile purta păr lung, de data aceasta cântăreața se afișează cu un bob care o prinde de minune.

Our October issue features Grammy winner @ciara and her reinvention as an artist, model and mother. Exclusive interview and photos, now on hashtaglegend.com. Cover image by @dennisleupold. #ciara #fashion #style #wardrobe #coat #want #design #gold #outfit #ootd #outfitoftheday #model #celebrity #singer #music #lanvin #oscarcarvallo #giuseppezanotti #levian #amazing #hot #awesome #igdaily #inspo #jewelry #bling

A post shared by #legend (@hashtag_legend) on

Tunsoarea divei este semnată și de această dată de către hairstylistul său personal: César DeLeön Ramirêz. Cât despre machiaj, acesta poartă semnătura Yolondei Frederick – o altă makeup artistă care muncește cu celebrități.

ciara-songs-acting-fashion-one-two-step1

Noua provocare a pus-o pe Ciara în condiția de a proba ținute din noile colecții ale unor branduri ca Lanvin, Givenchy, Balmain, Versace și alte case de modă de top. Cea care a vrăjit la eleganța acestor outfituri este stilista Imani M. Rashad, care are în portofoliu colaborări cu vedete ca Victoria Beckham, Madonna, Mary-Kate & Ashley Olsen, Sarah Jessica Parker ș.a.

În interviul pentru Hashtag Legend, Ciara a mărturisit că a reprezentat recent brandul Roberto Cavalli la Milano Fashion Week și a recunoscut că e atrasă nu doar de muzică, ci și de modeling & design vestimentar:

„Am fost foarte norocoasă de-a lungul anilor. Am avut colaborări interesante pentru campanii și mi-am făcut o mulțime de prieteni în lumea modei. Acum am legat un parteneriat cu agenția IMG, pentru că pot. Muzica, moda și arta de a face spectacol merg mână-n mână. Am un mare respect pentru modelele Naomi Campbell, Cindy Crawford și Kate Moss, pentru că sunt nu doar frumoase, ci și curajoase.

Am avut mereu intenția să-mi creez o linie proprie de îmbrăcăminte. Acesta e unul dintre obiectivele mele. Sper să o creez cât mai curând și să am succes cu ea.”

 

Distribuie articolul: