Viața personală a Selenei Gomez trezește curiozitatea celor câteva milioane de fani, care îi doresc tot binele din lume, în special după o relație lungă și complicată, dar eșuată cu Justin Bieber sau cu TheWeeknd. În sfârșit aceștia se pot bucura pentru vedetă. Se pare că interpreta trăiește o nouă poveste de dragoste alături de un sportiv chipeș.

Selena Gomez ar fi fost surprinsă recent alături de baschetbalistul american Jimmy Butler. Artista și sportivul păreau că sunt mai mult decât amici. Potrivit surselor cei doi ar fi avut parte de o cină romantică în localul de fițe, French bistro Lucien, din New York.

Jimmy Butler are 31 de ani și este baschetbalist. Bărbatul are o fetiță de un an din relația anterioară cu modelul Kaitlin Nowak.

Rămâne de văzut dacă cei doi formează într-adevăr un cuplu, dar cert este că Selena are o viziune aparte când este vorba despre afișarea relațiilor sale. Într-un interviu aceasta a remarcat că a păstra o relație fără a o afișa prea mult este important deoarece la Hollywood „Toată lumea se întâlnește cu toată lumea. Dar problema cu asta este că ajungi – indiferent dacă recunoști sau nu – să ai relația pentru oameni și nu pentru tine”.

Sursa: Dailymail.co.uk

Distribuie articolul: