În 2019, Selena Gomez a recunoscut că deja de doi ani nu mai are relații amoroase. Cântăreața, de 28 de ani, încă nu și-a găsit un partener de viață, dar acest lucru nu o supără atât de mult. Mai mult de atât, Selena crede că relațiile ei din trecut au fost fără noroc, lucru pe care l-a dezvăluit într-un interviu pentru Vogue Australia.

„Eram prea tânără, atunci când eram într-o relație, pentru a trece peste anumite fapte”, a spus Gomez. „Cred că din acest motiv majoritatea experiențelor mele în relații au fost blestemate”.

Potrivit Selenei, ea a decis să-și numească linia de cosmetice: „Frumusețe rară”, pentru că a vrut să se justifice în ochii ei. „Cred că trebuia să găsesc acel cuvânt pentru că eu mă simțeam mult mai rău decât în relațiile anterioare. Când am fost în relație cu cineva nu mă simțeam cu adevărat egală cu el”, a adăugat cântăreața.

Vă reamintim că ultima relație a interpretei s-a încheiat la începutul anului 2018. Atunci Selena a început să se întâlnească din nou cu Justin Bieber, părăsindu-l pe cântărețul The Weeknd, dar povestea lor de dragoste a durat doar câteva luni. La scurt timp după despărțirea de Gomez, Bieber, a restabilit relația lui cu modelul Hailey Baldwin, iar două luni mai târziu a cerut-o în căsătorie.

S-a zvonit că Selena a trecut greu peste faptul că Justin s-a căsătorit, cei doi s-au întâlnit în total aproximativ cinci ani, ba chiar au ajuns ambii într-un spital de psihiatrie. Gomez a recunoscut mai târziu că relația lor a fost una toxică și s-a simțit „victima a abuzului emoțional”. Apropo, însăși Bieber nu a negat faptul că nu s-a comportat cu Selena ca un domn, motivând acest lucru prin abuzul de droguri și incapacitatea de a respecta femeile.

Potrivit lui Gomez, acum ea știe cu siguranță ce vrea de la următoarea relație: „Vreau să fie sincer și real. Sper să fie fără dependență, lipsă de comunicare și lipsă de respect. Pe măsură ce crești, găsești oameni care ți se potrivesc cu adevărat și cu care ești pe aceeași lungime de undă.”

Sursa: glamour.ru

Foto: weheartit