Actrița Scarlett Johansson este, pe bună dreptate, considerată un simbol al frumuseții. La ai săi 36 de ani, vedeta se pregătește de nașterea celui de-al doilea copil. Primul născut este o fetiță, de la fostul soț al actriței.

Lui Scarlett Johansson nu-i place să vorbească despre viața ei personală. Aceasta s-a căsătorit în secret cu Colin Jost și a organizat o ceremonie privată. Vedeta nu a anunțat nici de sarcină, dar, totuși, secretul s-a aflat.

Cei doi s-au cunoscut în 2017, iar cererea în căsătorie a fost făcută în anul 2019. Scarlett și Colin s-au căsătorit în octombrie 2020, când pandemia nu era nici pe departe de final. Acum, la câteva luni depărtare, a devenit cunoscut faptul că acest cuplu așteaptă un copil.

Zvonurile despre faptul că Scarlett este însărcinată circulă de mai multă vreme, în special după ce Scarlett a ratat acțiunile programate pentru filmul din seria Marvel, Black Window. Acum nu ne rămâne decât să primim confirmarea de la Scarlett și Colin. Nu e exclusă, totuși, opțiunea că vedetele vor rămâne tăcute până în ultimul moment și vor anunța presa abia după nașterea copilul.

Amintim că actrița a fost nominalizată la două premii Oscar.

Foto: google.com
Sursa: woman.ru

 

Distribuie articolul: