Andra și Cătălin Măruță constituie unul dintre cele mai durabile și apreciate cupluri din lumea showbizului românesc. Aceste vedete au clădit o familie minunată, având doi copii vioi și plini de energie, care aduc bucurie în viața lor. Cu toate acestea, acest aspect nu exclude apariția discuțiilor contradictorii în cuplu, așa cum se întâmplă în orice relație.

În timp ce gestionează disputele, fie ele mici sau mari, Cătălin Măruță a dezvăluit pentru viva.ro:

„Suntem absolut exact ca orice familie. Și la noi există discuții, și la noi există discuții în contradictoriu. Important este să comunici cu omul de lângă tine și să vrei să faci echipă cu omul ăla. Și să fii împreună cu el și să mergi înainte cu el. Cred că respectul, comunicarea, iubirea, toate astea sunt foarte importante. Să povestești cu omul de lângă tine absolut orice și oricând”.

Andra și Cătălin au o căsnicie care durează de 14 ani, iar unul dintre aspectele cheie este angajamentul lor de a dedica întotdeauna timp pentru a crea momente prețioase în familie, indiferent cât de ocupați ar fi.

„Indiferent cât de ocupați am fi, indiferent cât de departe am fi unul de celălalt într-un weekend, facem tot ce este posibil să ajungem acasă. Dimineața, la ora 7.30, ducem împreună copiii la școală. Andra poate are mai mult timp după-amiaza cu ei, eu poate în weekend, când ea are evenimente. Așa că, întotdeauna găsim timp”, a mai adăugat Măruță.