Secrete pentru a păstra condimentele proaspete și aromate

-
Eugenia Ion
- 3 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Crocant, suculent și delicios! Toast cu mozzarella – numai bun pentru mic dejun (Foto)
-
Inna Polisciuc
- 1 min read

Iată că am ajuns și în septembrie, luna dedicată cunoștințelor și elevilor/studenților. De-acum părinții răsuflă mai ușor, pentru că elevii se întorc la școală. Indiferent de circu...
O designeră a realizat un ambalaj comestibil din plastic bio care se transformă în sos (Foto)
-
Inna Polisciuc
- 1 min read

Designera industrială, Holly Grounds, a creat ambalaje pentru fideaua de pregătire rapidă care, odată la contactul cu apa fierbinte se dizolvă și se transformă în sos. Ambalajul es...
Cum arată în natură condimentele pe care le folosești aproape zilnic (Foto)
-
Eugenia Ion
- 3 min read

Deși folosim în medie 30 de condimente diferite în preparatele noastre culinare, există peste 100 de tipuri de condimente în lume. Iar pe multe dintre ele le recunoaștem doar în va...