SEARA AVENTURILOR alături de Ambasadorul CCF Moldova, Iulian Bercu, ajunge la cea de-a VI-a ediție a acestui eveniment caritabil. Va fi o ediție online, excepțională, cu participarea a trei femei, care-și trăiesc viața la maximum.

Pe 6 august, la ora 19.00, la Chișinău, într-un format online – ne adunăm ca să ascultăm, dar și să ajutăm. SEARA AVENTURILOR este unul dintre evenimentele marca CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie, prin care organizația își sporește eforturile de colectare de fonduri în susținerea copiilor vulnerabili. Aici descoperim aventurieri de primă clasă, din toată gama de exploratori, îndrăzneți și pionieri, dispuși să-și împărtășească experiențele lor în fața publicului larg.

De această, avem invitate 3 femei speciale. Vorbim despre Diana Mocanu, care a călătorit în peste 60 de țări ale lumii pentru a cunoaște oameni şi locuri noi, dar și secretele care îi ajută pe băștinași să aibă o viață armonioasă; Diana Arnaut – unica femeie din Moldova care participă la cele mai mari show-uri de mașini din China, face cascadorii și trece cu automobilul prin foc, și Natalia Lefter – maior în Armata Națională, pentru care experiența trăită în Africa, în calitate de pacificatoare militară în cadrul misiunilor ONU, a marcat-o profund și va rămâne pentru totdeauna în memoria ei.

În mod tradițional, alături de noi este ambasadorul organizației, Iulian Bercu, precum și prietenul nostru, Gabi Marcu, care va modera evenimentul.

Biletul de acces este o donație de 120 lei (direct de aici, menționând Seara Aventurilor https://ccfmoldova.org/vbdonations/product/donatie/. Cu banii colectați, îl vom ajuta pe Igor, un tânăr de 17 ani, care s-a născut cu o dizabilitate locomotorie. Din acest motiv băiatul a fost abandonat în copilărie. Pentru a-i oferi dreptul la o familie, la afecțiune, grijă și speranță, echipa CCF Moldova a facilitat plasarea lui în familia unor Asistenți Parentali Profesioniști prin instruirea, ghidarea, potrivirea lor, dar a oferit și suport psiho-emoțional și material. Odată cu creșterea și dezvoltarea băiatului, procesul de îngrijire igienică se tot îngreunează, iar părinții lui de suflet își doresc să îl sprijine în dezvoltarea abilităților de autoservire. Pentru asta au nevoie de o baie adaptată, lucrările cărora sunt estimate la 15 000 de lei.

Mai multe detalii despre eveniment, dar și povestea băiatului, le puteți citi AICI.

În cele 5 ediții organizate până acum, am avut invitați 8 speakeri valoroși și peste 450 de spectatori (atât offline, cât și online). Suma totală adunată a fost de 117  774 de lei, bani cu care am ajutat 6 familii cu un total de 27 de copii ca să rămână împreună.

Lucrurile frumoase se fac împreună!

Despre CCF Moldova

De 16 ani Asociația Copil, Comunitate, Familie (CCF Moldova) lucrează întru reformarea sistemului de protecție a copilului, având drept sarcină prioritară sistarea activității instituțiilor rezidențiale, oferind fiecărui copil alternative de tip familie. Datorită programelor implementate de organizație, 5777 de copii au fost ajutați direct să crească într-un mediu familial sigur și protejat. 10 internate au fost închise până acum, iar în alte 3 își continuă în prezent activitatea. Toate aceste realizări au fost desfășurate grație parteneriatelor dezvoltate și susținătorilor responsabili social, alături de care, echipa CCF Moldova influențează viețile copiilor din țara noastră, dar contribuie la o schimbare necesară întregii societăți.

***În conformitate cu politica de protecție a copilului pe care o deține organizația, numele copiilor și beneficiarilor organizației sunt schimbate, iar poveștile lor sunt relatate doar în baza unui acord semnat de familii.

 

Persoana de contact pentru informații și detalii:
Elena Ivanesi, asistent comunicare, CCF/HHC Moldova
e-mail: elena.ivanesi@ccfmoldova.org
tel: 078 20 93 55

Distribuie articolul: