Pentru al optulea an consecutiv, organizația „Copil, Comunitate, Familie” (CCF Moldova), alături de faimoasa soprană Valentina Nafornița, celebrează generozitatea în cadrul celui mai mare eveniment social din țară – „Gala Generozității”. Acțiunea este dedicată susținerii cauzei CCF Moldova, și anume, crearea unui mediu familial sigur și protejat pentru fiecare copil.

Ediția din acest an reunește artiști importanți, aducând pe scena Sălii cu Orgă muzica clasică, voci și talente apreciate în întreaga lume.

Între spectacolele din Milano, Luasanne, Paris și Versailles, Valentina Nafornița vine la Chișinău. Se implică mereu cu dăruire pentru tot ce înseamnă bunăstarea copiilor. Pe afișul evenimentului se regăsesc doi instrumentiști de top, prieteni ai misiunii CCF Moldova, care revin de la Viena pentru Gala Generozității, dăruindu-și inspirația și performanța, violonista Rusanda Panfili și pianistul Marcel Lazăr. Iar pentru prima dată la acest eveniment participă mezzo-soprana Lilia Istrati, artista calificată în finala prestigiosului concurs The World Opera Competition 2021. În acest an, ne bucurăm să anunțăm că alți doi prieteni și susținători ai CCF Moldova, vor fi alături pentru a prezenta concertul, poveștile de viață a copiilor și invitații speciali ai serii –  Gabi Marcu și Aura Revenco.

„Dacă vocea mea va ajuta un copil să rămână alături de familie – atunci o voi face și acum și în viitor. Susțin cu convingere modelul promovat și implementat de CCF Moldova de înlocuire treptată a îngrijirii în orfelinate cu îngrijirea în familie. Eu sunt aici pentru a face ce pot mai bine, iar CCF Moldova, cu sprijinul tuturor, vor face în continuare ce știu mai bine, implicând profesionalism și abnegație”, susține patroana CCF Moldova, Valentina Nafornița.

Menționăm că, toți banii colectați în rezultatul evenimentului vor fi direcționați în programele de sprijin familial CCF Moldova, care susține anual în jur de 700 de copii. Echipa CCF Moldova lucrează pentru a găsi o soluție pentru fiecare dintre copiii vulnerabili pe care îi ajutăm. În așa mod, CCF Moldova vrea să elimine definitiv orfelinatele de pe harta Moldovei și să prevină destrămarea familiilor din cauza sărăciei.

Licitație caritabilă organizată de CCF Moldova în beneficiul copiilor dezavantajați

Tradiționala licitație, în acest an, va avea loc într-un nou format și anume online. Persoanele care își doresc să ofere un sprijin special programelor CCF Moldova au posibilitatea să se înregistreze, iar în data de 2 decembrie, Vlad Babenco, comisarul de licitații de la cea mai mare casă de licitații din București, va oferi o întâlnire online pentru adjudecarea ofertelor.

În aceste an vor fi adjudecate 13 loturi:

 1. Tricou semnat de echipa națională de Fotbal a Republicii Moldova
 2. Tricou cu autograf de la Gică Hagi
 3. Tricoul în care a jucat fotbalistul de la Liverpool Andrew Robertson în meciul împotriva Naționalei Moldovei
 4. Carte cu autograf „Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama” de Mihai Bendeac
 5. CD cu autograf și alte accesorii oferite de interpreta română Andra
 6. MELANJ de Daniela Burlaca și invitație la teatru
 7. Carte veche din anul 1896: „Мужчина и женщина” („Bărbatul și femeia”)
 8. Cămașă bărbăteasca tradițională de la Etno Opera
 9. Ie tradițională, creată de Valentina Vidrașcu
 10. Tablou realizat de Alexei Luca
 11. McGregor’s Whiskey cu autograf
 12. Prima față de masă de la SIMONA’s home
 13. Două bilete la concertul „Hans Zimmer Life”, în cadrul căruia va cânta și violonista Rusanda Panfili.

Menționăm că doar persoanele care se înscriu la licitație vor primi link de participare.

*În contextul pandemiei de COVID-19, concertul se va desfășura în conformitate cu toate cerințele autorităților publice cu competențe în domeniu. Numărul de locuri este limitat, iar accesul va fi permis doar în baza certificatelor de vaccinare sau un test PCR negativ la COVID-19.