Invitații ediției pe 22 aprilie sunt frații Anatol Untura și Dan Untura. Ei ne vor povesti despre cea mai recentă, dar și unică, deocamdată, expediție în Antarctica, organizată de 9 moldoveni.

Biletul este o donație de 120 lei, iar banii colectați, vor ajuta o mamă singură care crește cinci copii. Povestea Olgăi și a copiilor o poți citi aici.

Iată de ce trebuie să vii la Seara Aventurilor:

1. Nu trebuie să ieși din casă! Toarnă-ți un păhăruț de ceva bunișor, i-ați omul drag alături pe canapea și ascultă prin ce aventuri au trecut invitații noștri la capătul lumii!

2. Vulcani, ghețari, foci, furtuni pe corabie, află din prima sursa cum au ajuns Dan și Anatol Untură în Antarctica! Promitem că o să-ți placă! Mai mult, deja ai să-ți faci planuri să mergi și tu acolo, după pandemie!

3. Poți salva 5 copiii de la sărăcie stând pe canapea! Pentru ca toți banii adunați din vânzarea biletelor vor fi redirecționați spre Olga și copiii ei care au nevoie de ajutor acum!

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului, iar biletele le poți găsi aici.

Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu este un eveniment marca CCF/HHC Moldova prin care organizația își sporește eforturile de colectare de fonduri în susținerea celor mai afectați copii de sărăcie, dar și alte riscuri care îi urmărește pentru a ajunge despărțiți de familie și cei dragi. Evenimentul prezintă aventurieri de primă clasă, din toată gama de exploratori, îndrăzneți și pionieri, dispuși să-și împărtășească experiențele lor cu o audiență live.

Distribuie articolul: