Salata „Izabella” este salata de vară care nu ar trebui să lipsească în meniul săptămânal. Salata „Izabella” este o salată care o poți face foarte rapid, ușoară și cu puține calorii. Încearcă și tu rețeta perfectă în acest sezon estival.
În totalul de 100 de grame, salata „Izabella” are 80 kcal. De ce ingrediente ai nevoie?
INGREDIENTE:
piept de pui – 2 bucăți
ouă – 5 bucăți
ciuperci – 500 grame
2 cozi de ceapă
castraveți murați – 3 bucăți
morcovi în stil coreean (cu condiment și usturoi, fără ulei)
ceapă verde după gust
măsline sau măsline pentru decor
iaurt natural după gust
Mod de preparare: 
Se fierb ouăle, se toacă mărunt ciupercile și ceapa și se fierbe în apă. Așezați salata în straturi, ungând fiecare strat cu iaurt.
Primul strat – piept de pui tocat
al 2-lea strat – ciuperci;
al 3-lea strat – ceapa;
Al 4-lea strat – ouăle tăiate mărunt;
Al 5-lea strat – castraveții murați tăiați cubulețe;
Al 6-lea strat – morcovi coreeni.
Deasupra, punem măslinele și un fir de pătrunjel pentru a decora salata.
Salata poate fi decorată atât cu măsline verzi, cât și cu măsline negre.

Distribuie articolul: