Recent, trupa Carla’s Dreams a împlinit 10 ani de activitate și au marcat acest eveniment cu lansarea unei noi melodii și a unui videoclip spectaculos. Au fost 10 ani în care băieții au avut o evoluție fulminantă, au scos hit după hit și au câștigat toate premiile importante din muzică din România. 

Se pare că după 10 ani, proiectul vrea să se reinventeze. Aflat la Radio Zu, Sergiu a declarat:

„Eu voiam să mă retrag , dar pandemia m-a împiedicat. Cred că proiectul o să continue, dar în alt format. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe alții. Cred că o să fac maxim patru concerte pe an”, a mărturisit Sergiu la Radio ZU.

Artistul a dat de înțeles că nu se va retrage din muzică doar că acum vrea să îi ajute pe alții să fie auziți. Cel mai probabil Sergiu și colegii săi vor deveni producători pentru alți tineri talentați.

Băieții au cântat o melodie nelansată în studioul de la Radio ZU:  „Am venit la voi cu o piesă care nu este încă lansată. Este doar o schiță. În acești 10 ani, eu am avut doar două perechi de adidași. Aceasta este a treia. Am investit in imagine. Pregătim „Tempus Fugit 4” în următoarea perioadă pentru ai noștri și sper să lansăm piesa în maxim o lună de zile”, a spus Sergiu, solistul vocal al trupei.

Ascultă „Adidașii gri” și spune în comentarii dacă îți place:

Distribuie articolul: