Dacă fanii „Totul despre sex” nu vor mai vedea, poate, niciodată al treilea film sau vreun nou sezon al aventurilor lui Carrie Bradshaw  o urmare a serialului, cu numele „Is There Still Sex In The City?’ ar putea ajunge în curând pe micile ecrane, anunță Deadline.

După abandonul celui de-al treilea film „Sex & The City”, în mare parte din cauza lui Kim Cattrall care a refuzat să mai facă parte din proiect, și după eșecul prequel-ului „The Carrie Diaries”, despre tinerețea eroinei pe vremurile în care abia debarca în New York, fanii mai au încă o speranță „Is There Still Sex in the City?”

În fapt, este vorba despre noua carte a lui Candace Bushnell, care a scris și primele aventuri ale lui Carrie după care s-a făcut serialul „Totul despre sex”, care va intra în librăriile americane pe 6 august, cu titlul „Is There Still Sex in the City?”.

Nu este vorba despre vechile personaje, ci un nou grup de prieteni va fi în centrul acțiunii. Dar povestea e cam la fel, dacă e să ne luăm după descrierea editorului cărții: „o privire incisivă, ireverențioasă și de multe ori bulversantă asupra dragostei, sexului și prieteniei în New York, pentru cei trecuți de 50 de ani’, „despre maturitate, timpul care-a trecut, căsătorii care s-au transformat în divorțuri, copii care-au crescut, presiuni sociale.”

Drepturile de adaptare au fost deja cumpărate de Paramount Television și Anonymous Content. Nicio televiziune nu este deocamdată atașată proiectului. De scenariul pilotului se va ocupa chiar Candace Bushnell, producătoarea serialului fenomen „Totul despre sex”.

 

Distribuie articolul: