O dată cu venirea noului membru în familia Băsescu, fostul președinte se pregătește minuțios. Mai exact, vila în care aceasta locuieşte cu familia sa a intrat în reparaţii capitale, iar peste câteva luni va arăta „ca nouă”.

Pe data de 4 iunie, Elena Băsescu a devenit mămică pentru a treia oară. La cei 38 de ani ai săi are cam tot ce-şi poate dori o femeie. O nouă viaţă, un logodnic care îi este alături trup şi suflet şi o sprijină enorm şi trei copii superbi care-i umplu viaţa: Sofia Maria Traian şi pe micuţa Anastasia care va împlini o lună săptămâna viitoare. După divorţul de Bogdan Ionescu,  mezinei fostului şef de stat i s-a schimbat total viaţa.

După ce s-a mutat în toamna anului trecut în vila din Ştefan Mihăileanu din centrul Bucureștiului. Proaspăta mămică a decis că este nevoie de ceva modificări la cochetul spaţiu din centrul Capitalei, aşa că lucrările de renovare sunt în toi.

Somptuoasa vilă ridicată în perioada interbelică este considerată o bijuterie arhitecturală, în care Traian Băsescu şi-a luat un apartament pe vremea pe când era primar general al Capitalei. Apartamentul are o suprafaţă de 370 de mp şi se întinde pe un etaj întreg, aşa că nepoţii au unde să zburde în voie.

O perioadă de timp, clădirea a fost lăsată în conservare, însă proprietarii au considerat că e timpul să-i dea o „faţă” modernă şi au hotărât să angajeze o echipă de muncitori care să se ocupe de transformare. Casa este acoperită în întregime cu o folie de protecţie, care lasă la vedere doar intrarea.

Citește și: Elena Băsescu a născut! Fostul președinte Traian Băsescu este în culmea fericirii!

Distribuie articolul: