Zi de luni dimineaţă cu mari emoţii pentru Elena Băsescu. Mezina fostului preşedintelui a născut în urmă cu puţin timp o fetiţă. Este al treilea copil al Elenei. 

Pentru iubitul acesteia, Cătălin Gheorghe este primul copil. Fetița a fost adusă pe lume prin cezariană.  Deşi bruneta a vrut să păstreze secretul în ceea ce priveşte data la care va aduce pe lume al treilea copil, tată ei a dat-o de gol în urmă cu ceva timp.

Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4 (n.r. iunie) pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă. Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia (ceilalți doi copii ai Elenei n.r), asta mică e decisă să stea până în ultima zi. Abia o aşteaptă (cei mici – n.r). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, declara Traian Băsescu.

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, tatăl celor doi copii ai săi, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament.

Distribuie articolul: