A uimit o lume întreagă când a ales pentru nunta sa un machiaj atât de natural încât părea că nici nu a trecut prin mâinile unui make-up artist și continuă să ne demonstreze că atitudinea este cea care contează și nu stratul gros de fon de ten. 

Recent s-a dovedit că, în afara faptului că are gusturi vestimentare foarte bune, se pricepe și la make-up. Meghan Markle se machiază singură pentru ocaziile oficiale și face o treabă excelentă.

Nimeni nu s-a gândit nicio secundă că Meghan Markle, care a fost atât de lăudată pentru stilul ei natural de machiaj, s-ar putea machia singură în anumite ocazii, mai ales în cele oficiale. Acest lucru s-a lămurit însă recent, cu ocazia vizitei oficiale a Ducilor de Sussex în Irlanda, când fanii care au complimentat-o pe Meghan pentru machiajul ei natural au primit un răspuns neașteptat din partea lui Daniel Martin, make-up artist și prieten oficial al soției Prințului Harry.

Deși, în vizita din Irlanda, Meghan Markle și Prințul Harry au fost însoțiți de un staff format din 11 persoane, printre acestea nu s-a aflat și un make-up artist, lucru confirmat chiar de către Daniel Martin, care a dezvăluit faptul că Meghan s-a machiat singură pentru fiecare dintre întâlnirile oficiale la care a participat. Și asta, chiar în condițiile în care Ducessa de Sussex a schimbat și trei outfituri într-o singură zi!

Când unul dintre fanii săi l-a întrebat pe Instagram dacă el este cel care i-a făcut lui Meghan machiajele, Martin a replicat: „Nu eu am făcut machiajele, dar nu-i așa că e foarte bună la asta și ea? Pentru acest eveniment și-a făcut machiajul singură.” Într-adevăr, machiajul ales de Meghan nu a fost mult diferit față de cel pe care l-a avut la nunta ei – unde Martin i-a acoperit doar petele cu fond de ten și concealer, lăsându-i la vedere pistruii –, doar că de data asta a folosit puțin blush, un ruj roz, creion dermatograf maro și puțin rimel.

Vezi și: Totuși a trecut pe la estetician! Vezi ce schimbări și-a făcut Meghan Markle (Foto)

Distribuie articolul: