Camilla Parker l-ar fi înșelat pe Prințul Charles și se pare că există dovezi clare în acest sens. După ce ani buni toată lumea a vorbit despre relația extraconjugală pe care Charles o avea cu Camilla Parker – Bowles, pe când acesta era căsătorit cu Lady Diana, acum sunt tot mai multe și mai concrete zvonurile cu privire la faptul că mariajul lui Charles cu Camilla nu este tocmai lapte și miere. 

Mai mult, presa din Marea Britanie vorbește despre faptul că fiecare dintre cei doi soți este implicat în câte o aventură în afara căsătoriei.

Revista Globe publica pe 1 iunie o copertă în care Camilla Parker Bowles era surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat. Iată că, deși atunci potențialul scandal a fost stins înainte de a izbuni așa cum fusese anticipat, la câteva luni după, aceeași revistă titrează pe prima pagină: „Camilla a fost surprinsă în timp ce înșela!”.

Ce informație aducea în plus noua copertă? Atunci a fost dezvăluită și identitatea iubitului secret: este vorba despre un actor de televiziune, iar, ca reacție la aceste informații, Charles ar fi spus despre soția lui că este „o rușine!”.

De-a lungul anilor, Camilla a fost luată în vizor pentru că organiza petreceri cu vedete în interiorul palatului și i s-a imputat faptul că era de-a dreptul ‘disperată’ să fie acceptată de elita Hollywoodului, considerându-se mai degrabă o celebritate decât un reprezentant al Casei Regale a Marii Britanii. Astfel că, dacă ar fi existat vreo posibilitate ca Charles să fie numit rege, iar ea să devina, astfel, regină, tot acest scandal ar fi tăiat din start vreo șansă ca acest lucru să se întâmple.

Citește și: Conversația care a distrus mariajul dintre Prințul Charles și Diana. „Mi-ai dezonorat întreaga familie!”

 

Distribuie articolul: