Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru recomandă curățirea organismului și a spațiului cu ajutorul oului. Se ia un ou crud și se rostogolește pe tot corpul. 

E bine să faci asta 5 minute, apoi îl arunci. Dacă vrem ca toate energiile negative și bolile să plece, luăm un pahar din sticlă înalt, fără ornament. Spargem un ou în el, dar gălbenușul să fie întreg. Turnăm apă peste el.

„O să vedem că face bulbuci legați de ou cu un fir parcă de ață. Oul captează informația și boala în sine, a povestit bioenergoterapeutul într-o emisiune de pe antena3.ro.

Tot Lidia Fecioru recomandă păstrarea mărunțișului primit la magazin.

„Restul, măruntul de la magazin, trebuie luat întotdeauna. Să-l luați de acum încolo și să-l păstrați într-un borcănel, oricât ar fi: 5 bani, 10 bani. Nu este hapsânie. Mai bine lasă un leu întreg decât mărunțiș. Mărunțișul trebuie păstrat undeva într-o bucătărie sau într-un vas. Niciodată din banii de rest să nu dai la un cerșetor. Dă din buzunar dacă vrei, dar nu banii pe care tocmai i-ai primit. Poți să investești banii, să-i transformi în hârtie, să îți cumperi ceva, dar să nu-i dai pentru că îți iau sporul.”

Distribuie articolul: