Artistul Sasha Lopez și soția sa, Xenia, au devenit de câteva luni părinții unei fetițe. Ama a venit în viața lor ca o mare binecuvântare. Cei doi se declară foarte fericiți și împliniți. Serge Istrati recunoaște că odată cu venirea pe lumea a fetiței sale, în viața lui au apărut multe schimbări. 

„Da, este totul altfel. Un sentiment de o fericire imensă când o auzi cum îți „sforăie” pe piept. Nimeni nu îți spune cum e cu adevărat și cât de greu sau „ușor”poate fi. Este totul nou. În primele luni nu mai ai timp de „o bere cu băieții”, „facem gașcă de fifa” sau „merg la studio și vin când termin, spre dimineață. Unii sunt mai norocoși, au parte de copii mai liniștiți, alții abia de mai dorm. Majoritatea părinților consideră că, dacă ar avea copii „cuminți” și-ar păstra calmul. Contează mai mult să ne controlăm propriile acțiuni. Să avem răbdare cu noi înșine.”

Sasha a povestit că este uimit de cât de pricepută este soția sa în rolul de mamă și de cât de repede a învățat totul. 

„Mă uit la Xenia și nu pot să cred ce mamă a devenit. Câte instincte noi au pornit în ea. Mamele sunt Dumnezeu. Părinții – universul întreg al copilului. Va doresc multă răbdare și liniște. Părinții liniștiți cresc copii fericiți!

P.S Mă înclin în fața tururor mamelor care ne-au crescut”, a scris artistul pe pagina sa de facebook, unde a publicat și o fotografie adorabilă cu micuța Ama.

Amintim că Sasha Lopez și Xenia Piciughin s-au căsătorit în secret anul trecut, în luna august.

Sursa: Facebook

Vezi și: Prima imagine cu fetița lui Sasha Lopez (Foto)

Distribuie articolul: