O femeie, ca să fie fericită, nu e neapărat să fie căsătorită, iar acest lucru este demonstrat și de experiența multor vedete. 

Încă în secolul trecut, actrița Greta Garbo și designerul Coco Chanel au demonstrat prin exemplul lor că o căsătorie oficială nu face parte integrantă din imaginea unei femei de succes. Prima a fugit de iubitul ei chiar în ziua nunții, iar a doua a refuzat mulți bărbați care doreau să se căsătorească cu ea. Comportamentul lor părea de neconceput pentru contemporanii lor, deoarece scopul principal al unei femei la acea vreme era încă considerat crearea unei familii și creșterea copiilor.

Astăzi, exemplul lui Greta Garbo și Coco Chanel este urmat de multe femei din întreaga lume, inclusiv de vedete. Mai jos vei citi despre câteva dintre ele. 

Oprah Winfrey, 66 de ani

Este una dintre cele mai bogate și mai influente femei din lume, gazdă a mai multor talk-show-uri, proprietară a unui studio de film și a unui canal propriu de televiziune OWN: The Oprah Winfrey Network. 

În 1986, a început o relație cu omul de afaceri și profesorul american Stedman Graham, iar câțiva ani mai târziu și-au anunțat logodna. Dar, în ciuda faptului că relația lor a continuat până în anii 2000, nunta nu a avut loc niciodată. „În momentul în care am fost de acord cu propunerea lui, am avut îndoieli”, a scris Winfrey în revista sa din 2020. „Mi-am dat seama că nu căutam cu adevărat căsătoria. Am vrut să mi se propună. Am vrut să știu că merit să fiu soția lui. Dar nu am vrut sacrificii, compromisuri, angajamente de zi cu zi care fac parte integrantă din căsătorie. Cariera în televiziune a fost întotdeauna prioritatea mea – și am știut-o amândoi”.

Christine Davis, 55 de an

Cei mai mulți dintre noi ne amintim de Christine Davis din rolul ei de Charlotte în serialul de succes Sex and the City – singura eroină care a visat cu disperare să se căsătorească (și la a doua încercare a reușit să creeze o familie puternică cu bărbatul ei iubit). Iar în viața sa reală a existat o situație identică: Christine Davis este singura dintre cele patru actrițe din „Sex and the City” care nu s-a căsătorit niciodată. Și nu o deranjează deloc. Ea joacă în filme, își crește fiica adoptivă, Gemma Rose, este activistă pentru drepturile animalelor și se simte complet mulțumită de viața ei. În 2013, Christine i-a spus lui Haute Living: Nu știu dacă am vrut în mod conștient să rămân singură pentru totdeauna, dar îmi amintesc cum întrebam în copilărie: «Și de ce se căsătoresc toți oamenii?»”

Winona Ryder, 49 de ani

Winona Ryder s-a întâlnit cu cei mai frumoși și de succes bărbați de la Hollywood, de la Matt Damon și Chris Noth la Keanu Reeves. Mai mult decât atât, în anii 1990, ea a fost de acord cu propunerea de logodnă a tânărului sex-simbol de la Hollywood, Johnny Depp. Cu toate acestea, nunta nu a avut loc niciodată. După despărțirea de iubitul ei, Winona Ryder a căzut în cea mai adâncă depresie și nu s-a putut recupera mult timp. Ani mai târziu, actrița a reușit să își revină, și-a reluat cariera și relațiile cu alți bărbați. Dar este încă precaută cu privire la căsătorie. În 2016, ea a mărturisit: „Aș prefera să nu mă căsătoresc niciodată decât să divorțez de mai multe ori. Nu că divorțul este rău. Pur și simplu nu vreau să fac un astfel de pas“.

Tyra Banks, 47 de an

Top model, prezentatoare TV și femeie de afaceri, Tyra Banks nu a fost niciodată căsătorită. În anii 1990, ea s-a întâlnit cu regizorul american John Singleton și cu muzicianul britanic Seal. Mai târziu, lista a fost completată de jucătorul de baschet de succes Chris Webber, de actorul Tyler Perry și de finanțatorul milionar John Utendal. Dar niciunul dintre acești bărbați nu a reușit să convingă modelul ca să-și oficializeze relația. La începutul anilor 2010, în viața lui Tyra a apărut o persoană de care s-a îndrăgostit cu adevărat, fotograful norvegian Eric Asla. Câțiva ani mai târziu, au devenit părinții unui adorabil bebeluș Yorkie, care s-a născut cu ajutorul unei mame surogat. Odată, în timpul talk-show-ului lui Wendy Williams, Tyra Banks a afirmat: „Nu trebuie să porți un inel pe deget pentru a demonstra cuiva că îl iubești”, a spus ea, potrivit calatorul.net. 

Lucy Liu, 52 de ani

Datorită genelor sale și stilului de viață, Lucy Liu, în vârstă de 52 de ani, arată incredibil – o piele perfectă, o siluetă tonifiată și are un stil impecabil. Desigur, această actriță are foarte mulți admiratori. A avut o relație cu boxerul ucrainean Wladimir Klitschko, regizorul Zach Helm și chiar sex-simbolul american George Clooney. Lucy însăși preferă să-și păstreze viața personală secretă, apărând rareori în public cu jumătatea sa. În urmă cu câțiva ani, ea a recurs la serviciul de surogat și acum crește un copil pe nume Rockwell Lloyd. „Pentru mine, surogatul a devenit cea mai bună și poate chiar singura soluție. La urma urmei, lucrez foarte mult și încă nu știu când îmi permit să mă opresc”, a recunoscut ea. Într-adevăr, Lucy Liu poate fi numită o adevărată workoholică – apare în aproape 100 de filme. Probabil că tocmai din cauza programului său de lucru încărcat, actrița și tânăra mamă nu vede necesitatea unei relații serioase: la urma urmei, pur și simplu nu are timp pentru asta.

Kylie Minogue, 52 de ani

Cântăreața australiană s-a întâlnit cu actorul Jason Donovan, muzicianul rock Michael Hutchence, fotograful Stefan Sednaoui, modelele masculine James Gooding, Olivier Martinez și Andres Velencoso, precum și directorul creativ al ediției britanice a revistei GQ, Paul Solomons. Mulți dintre bărbații lui Kylie Minogue erau semnificativ mai tineri decât ea, dar au căzut invariabil sub vraja acestei fermecătoare blonde cu ochi expresivi. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a reușit să devină soțul cântăreței.

Kylie recunoaște că principalul motiv pentru care nu dorește să accepte cererea de căsătorie este libertatea sa personală, pe care o prețuiește și se teme să o piardă. „Dacă mă căsătoresc, mă tem că voi fi închisă într-un spațiu. Este important pentru mine să mă simt liberă din punct de vedere moral. Mulți oameni cred că anume căsătoria este principalul suport pentru viață, dar eu, aparent, provin dintr-un mediu diferit”, spune ea.

Sursa: calatorul.net.

Distribuie articolul: