Un bărbat a fost condamnat la șase ani de închisoare, după ce a violat cumnata de 16 ani.

Conform judecătorilor, inculpatul, într-o zi a lunii martie 2021, aflându-se la domiciliul soacrei sale dintr-un sat din nordul țării, locuind în aceeași gospodărie cu cumnata minoră în vârstă de 16 ani, i-a propus tinerei să întrețină un raport sexual benevol, însă ultima l-a refuzat. În continuarea acțiunilor sale ilegale, inculpatul, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, acționând cu intenție directă, prin constrângere fizică și psihică, a întreținut cu ea un raport sexual.

În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.

Potrivit învinuirii înaintate de către acuzatorii de stat, inculpatul, în una din zilele lunii martie 2021, aflându-se la domiciliul soacrei sale amplasat într-un sat din nordul țării, locuind în aceeași gospodărie cu cumnata minoră în vârstă de 16 ani, i-a propus acesteia să întrețină un raport sexual benevol, însă ultima l-a refuzat. În continuarea acțiunilor sale ilegale, inculpatul, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, acționând cu intenție directă, prin constrângere fizică și psihică, a întreținut cu ea un raport sexual.

În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.

Distribuie articolul: