Parcă mai ieri cântăreața română RUBY lansa, alături de UZZI, o piesă by Carla's Dreams, cu videoclip semnat de talentata echipă a regizorului moldovean Roman Burlaca. La distanța de nici 2 luni, artista lansează o nouă piesă, și aceasta cu videoclip semnat de BR Films.

Ruby și Dorian Popa au lansat, aseară, „Sare pe rană” – o nouă piesă de dragoste, după versurile și muzica compozitorilor Ionut Bacula și Vlad Manolache. Piesa este un produs exclusiv al caselor Cat Music și MediaProMusic.

După Nicoleta Nucă și Delia, Carla’s Dreams a scris o piesă pentru RUBY (Video)

br

Tot ieri, artiștii au lansat și videoclipul oficial al acestui featuring – încă un produs fenomenal al casei de producție BR Films, în frunte cu regizorul Roman Burlaca. Clipul filmat la București conține atrăgătoarele scene de „zbor” și „vânt”, pe care numai Roman le poate regiza atât de bine.

kyu

Iubirea te face să zbori! Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Aripile”

De altfel, scene asemănătoare au fost redate și în clipul pentru piesa „Aripile” a trupei  Carla’s Dreams. Atunci, rolul eroinei era jucat de talentata dansatoare basarabeană Olesea Nespeac.

Olesea Nespeac – fata care a dat aripi unui clip al trupei Carla’s Dreams: „Trebuie să riscați, ca să înțelegeți cât de puternici sunteți”

Foto: captură video