Acum că nu mai e niciun secret că e însărcinată, sora lui Kim Kardashian nu mai simte nevoia să-și ascundă burtica deja crescută ori să țină secret trimestru în care se află. Așa se face că, de Sărbători, le-a dăruit fanilor săi primele fotografii explicite cu burtica. Reacțiile au fost pe măsură!

Khloe Kardashian și Tristan Thompson sunt în culmea fericirii că vor deveni părinți pentru prima dată. De aceea, vedeta de reality-show a hotărât să nu mai ascundă de ochii curioși ai lumii sarcina. Khloe a realizat un shooting inedit, într-o salopetă strălucitoare, prin care a dezvăluit cât de crescută e burtica și cât de avansată e sarcina.

Sora mai mică a lui Kim a mărturisit, cu această ocazie, că săptămâna viitoare va intra în cea de-a șasea lună de sarcină. Așa se face că la sfârșitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie, Khloe îi va strânge în brațe nou-născutul.

Momentan, nici Khloe și nici Tristan n-au dezvăluit publicității dacă vor fi părinți de fetiță sau de băiețel. Rămâne, așadar, să aflăm dacă în clanul Kardashian va veni pe lume a patra nepoată ori al patrulea nepot. Amintim că, până acum, Kim are doi copii, o fată și un băiat, Rob Kardashian are o fetiță, pe nume Dream, iar Koutnery, fiica cea mare a lui Kris, are trei copii, doi băieți și o fetiță.

Vezi și: Veste mare în familia Kardashian! Una dintre surorile celebre este însărcinată pentru prima oară (Foto)

Distribuie articolul: