Dacă doreşti un antreu rapid şi extraordinar de gustos pentru orice masă, l-ai găsit. Aceste sărăţele cu pesto sunt delicioase! 

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foitaj (800 g)
  • 1 borcan pesto cu busuioc
  • 50 g parmezan sau caşcaval maturat
  • 1 ou, pentru uns
  • seminţe de susan

Preparare

Decongelezi aluatul. Ungi fiecare foaie cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi presari parmezan sau caşcaval dat prin răzătoarea mică. Tai fâşii late de 1,5 cm şi lungi de 12 cm. Le răsuceşti şi le aşezi în tăvi cu hârtie de copt, lăsând spaţii între ele, deoarece vor creşte la copt.

Le ungi cu ou bătut şi presari seminţe de susan negru sau alb, după preferinţă. Le dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, şi le coci până se rumenesc uşor.

Le serveşti calde, cu sosul preferat.

Poftă bună!

Sursa

Distribuie articolul: