Willie Garson, actorul cel mai cunoscut pentru rolul său de „Stanford Blatch” din serialul, „Sex and the City”, a decedat săptămâna trecută, la vârsta de 57 de ani. Cea mai bună prietenă a actorului, Sarah Jessica Parker, actrița în vârstă de 56 de ani, nu a rostit nimic despre cele întâmplate, până ieri.

Actrița a reacționat ieri pentru prima dată la moartea colegului și prietenului său publicând pe rețelele de socializare o postare cu un mesaj emoționant.

Este de nesuportat. Uneori tăcerea este cel mai puternic mod de exprimare a sentimentelor. Acum, simt o durere insuportabilă. Am pierdut cei peste 30 de ani de prietenie. Adevărată prietenie, în care au existat secrete și aventuri, și o familie profesională comună, și onestitate, concerte și excursii, mese comune și apeluri telefonice de noapte și devotament reciproc față de paternitate și maternitate, precum și toate suferințele însoțitoare și bucurie, victorii și dezamăgiri, frică și furie și ani de filmări comune (în special în apartamentul lui Carrie) și râsuri până noaptea târziu – atât ca Stanford și Carrie, cât și ca Willie și Sarah Jessica”, a scris actrița.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SJP (@sarahjessicaparker)

„Willie. Îmi va fi dor de tot ce ține de tine. Mă voi juca în minte cu acele ultimele momente împreună cu tine. Voi reciti mesaje și voi scrie fragmente din ultimele noastre conversații telefonice. Absența ta este o gaură pe care o voi aminti cu aceste amintiri”, a mai adăugat ea. 

Amintim că Willie Garson a revenit la filmări în timpul relansării serialului intitulat „And Just Like That” – actorul a fost, ca de fiecare dată, uimitor pe platoul din New York, alături de Sarah Jessica Parker. Se spune că înainte de moartea sa a reușit să filmeze mai multe episoade ale viitorului serial. Partenerii săi din platou și-au exprimat deja regretele.

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: