Recent s-a desfășurat unul dintre cele mai frumoase evenimente din lumea fashion – Săptămâna modei la Paris! Cu această ocazie, pe străzile frumosului oraș și-au făcut apariția fashionistele în ținute creative și actuale care nu au avut cum să nu atragă atenția. Câteva dintre acestea, vezi mai jos.

În pofida faptului că vremea de afară a fost mai degrabă una posomorâtă, însoțită de vânt și ploaie, fashionistele nu s-au indispus deloc. Ba dimpotrivă, au optat pentru accesorii originale, iar umbrelele creative le-au folosit în postură de elemente cu ajutorul cărora și-au completat ținutele.

Multe fashioniste au preferat să poarte articole din piele. Paltoane, pantaloni scurți, rochii și cămăși din acest material puteau fi văzute peste tot. Îți recomandăm să ții cont nu doar de felul în care le-a reușit să combine articolele vestimentare, dar și la culorile pentru care au optat.

De asemenea, de o popularitate deosebită s-au bucurat ținutele cu linii geometrice în culori de alb și negru.

Se pare că vremea de afară nu contează prea mult când este vorba de fashion. Altfel, cum se explică faptul că, chiar și pe ploaie, au optat pentru ținute în culori deschise?

Sursa: Glmaour.ru