La început erau privite cu mult scepticism, dar acum au devenit cea mai fierbinte tendință a sezonului. Sandalele împletite au cucerit inimile fashionistelor și cu certitudine ți-au atras și ție atenția! Vezi mai jos cât de creativ pot fi purtate.

Se prognozează că anume pentru acest tip de sandale se va opta intens în luna august. Cu toate acestea în mediul online, mai cu seamă pe Instagram, fashionistele și bloggerițele deja experimentează cu acest tip de încălțăminte care la prima vedere s-ar părea că este unul destul de pretențios.

Bineînțeles că acest model de sandale poate fi ușor purtat la plajă, totuși cu același succes acesta poate fi asortat cu o pereche de blugi sau chiar și un costum elegant. Nu uita, când este vorba de modă imaginația nu ar trebui să aibă limite!

Emily Sindlev, o celebră bloggeriță urmărită de aproape 460 de mii de persoane ne sugerează că am putea purta acest tip de sandale chiar și prinți deasupra pantalonilor clasici, apoi tot ea ne arată că sandalele împletite se potrivesc perfect și stilului sport.

O altă fashionistă din mediul online, Jeanette Madsen ne sugerează că am putea purta acest model de sandale abordând chiar și stilul romantic. Cum exact o putem face, vezi mai jos.

Pernille Teisbaek așa cum este o fană înrăită a brandului Chanel, modelul de sandale împletite a ales să și-l procure anume de acolo. Astfel, aceasta ne demonstrează că ele pot fi ușor purtate chiar și cu o cămașă clasică albă supradimensionată, dar cu același succes pot fi încadrate în stilul casual.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: