Scandalul din familia lui Geegun a fost urmărit ca o adevărată telenovelă! Ce-i drept, chiar și după ce Oxana Samoylova a anunțat că nu mai divorțează de soțul său, internauții continuă să discute intens subiectul să să-i lase femeii diverse recomandări și sfaturi sub formă de comentarii.

În ciuda tuturor problemelor cu care s-au confruntat, Oxana Samoylova și Geegun într-un final au decis să nu divorțeze. Anunțul a fost făcut de către Oxana Samoylova într-o postare lungă de pe Instagram în care anunță că a luat această decizie pentru binele celor 4 copii ai lor și că, de fapt, nu și-a iertat soțul. După acea declarație, internauții, contrar așteptărilor, nu s-au arătat entuziasmați de aceste noutăți și nici nu s-au grăbit să-i ofere o doză de susținere Oxanei.

Vezi și: Samoylova povestește de ce nu a divorțat de Geegun! „Oare am procedat corect? Nu știu…”

În mediul online au început să circule acuzări scandaloase în cadrul cărora Oxana a fost invinovățită de faptul că și-a arătat problemele în mod public, iar unii au și acuzat-o de faptul că această poveste nu este decât o invenție pentru a atrage atenția asupra sa. Astăzi modelul a venit cu o replică de răspuns pentru toți cei care îi judecă decizia de a renunța la divorț și pentru toți cei care regulat îi scriu comentarii pline de ură.

„Dragilor, încetați să mă acuzați de faptul că trăiesc împreună cu soțul meu. V-am povestit totul sincer, la fel am recunoscut sincer că nu știu dacă fac corect sau nu. Totuși, bineînțeles că eu înțeleg situația mai bine decât toți cei care-mi oferă sfaturi. Este viața mea, înțelegeți? Este a mea, nu a voastră, și acest soț nu este al vostru, și acești copii la fel nu sunt ai voștri. Cu ai voștri faceți cum dorți, iar eu fac așa cum doresc cu ai mei. Niciodată nu am îndemnat pe nimeni spre nimic și nu am spus să faceți ca mine. Nu faceți ca mine! Gândiți cu capul vostru și simțiți cu inima voastră! Trăiți-vă viața voastră, nu vă uitați ce fac alții, nu țineți cont de sfaturi și opinii străine. Dacă am făcut ceva greșit, acestea vor fi greșelile mele și lecțiile mele!”, a scris Oxana.

În pofida faptului că în ultima perioadă vedem din nou, pe Instagram, tabloul unei familii perfecte, Oxana recunoaște că nici acum nu este totul ideal.

„Nici acum nu trecem prin cele mai ușoare momente, dar viața continuă și pe parcursul vieții MELE, nu vreau să mă explic în fața nimănui”, zice ea.

Geegun, spre deosebire de Oxana, este mai tăcut în declarații și nu comentează criza prin care trec, dar publică constant fotografii cu soția și copiii săi și își mărturisește dragostea pentru ei.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: