Încă la începutul lunii mai, Oxana Samoylova era absolut determinată să divorțeze de soțul său, rapperul rus, Geegun. Totuși, în ziua judecatei nici ea și nici artistul nu și-au făcut prezența. Ținând cont de acest detaliu internauții au tras concluziile: cei doi s-au împăcat. Au avut dreptate sau nu, află mai jos. 

De ceva timp în mediul online cei doi au dat clar de înțeles că trăiesc împreună, Geegun publică tot mai des fotografii alături de Oxana, iar asta cumva vorbea despre „împăcarea” lor. Internauții au avut dreptate când ziceau că femeia s-ar fi răzgândit să divorțeze de soț doar că la această decizie nu a determinat-o dragostea mare, sau faptul că l-ar fi iertat, dar mai degrabă – copiii.

Mai multe despre cum s-a întâmplat ca modelul să nu-și mai dorească divorțul de Geegun cu care are 4 copii, a povestit chiar ea, în cea mai recentă postare de a sa pe pagina de Instagram.

„Eu știu că ați fi fost foarte fericiți dacă noi am fi divorțat și era absolut logic, corect și echitabil. Așa consider și eu. Dar ar fi fost oare la fel de fericiți copii mei? Cum credeți? Știu că pentru mine decizia aceasta ar fi fost cea mai bună și eram pregătită pentru aceasta. Dar pe alt cântar se aflau cei 4 copii, care ar fi avut de suferit enorm. Poate aș fi putut să fac ca această lovitură să pară mai ușoară dacă aș fi avut unu sau doi copii, dar să fac așa încât această lovitură să nu fie una considerabilă pentru 4 copii – nu aș fi putut. Când Ariela a început să nu mai doarmă nopțile din cauza atacurilor de panică pe care le avea m-am speriat cu adevărat. Parcă nu eram eu vinovată și responsabilă pentru tot ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, copiii sunt și ai mei. Nu, nu am de gând să îndur toată viața anumite lucruri doar de dragul copiilor, dar pur și simplu le-am oferit o mică șansă de a avea mamă și tată. Dacă am iertat? – Nu. Acum e la fel cum era altă dată? – Nu. Corect am procedat eu oare? – Nu știu, timpul le va arăta pe toate. Dar cred că exemplul meu este mai degrabă un antiexemplu. Astăzi, ziua familiei și fidelității nu este despre noi)) trist, dar adevărat)”, a scris Oxana.

Amintim că situația în familia lui Geegun s-a înrăutățit în luna februarie, când imediat după nașterea celui de-al patrulea copil, rapperul a început să consume foarte mult alcool, substanțe narcotice, să afișeze un comportament absolut neadecvat.

După toate cele întâmplate și după ce a ieșit la iveală faptul că rapperul ar fi înșelat-o, Oxana a fost absolut determinată să divorțeze, decizia pe care ulterior și-a schimbat-o și despre care a anunțat oficial pe pagina ei de Instagram abia în luna iulie.

Sursa foto: Instagram