Ceartă de proporții la DOM-2! Saimon Mardanshin este gata să se despartă de modelul Anastasia Iacub? Bărbatul este furios pentru că e convins că modelul basarabean a fost damă de companie.

Totul părea să meargă perfect în relația cuplului Mardanshin-Iacub, însă lucrurile brusc s-au înrăutățit. Săptămâna trecută Saimon Mardanshin și Anastasia Iacub aproape că s-au despărțit din cauza geloziei moldovencei, care și-a strâns lucrurile și a plecat de pe insula Seychelles. Mai târziu cei doi s-au împăcat, dar nu pentru mult timp.

Recent, la urechile bărbatului a ajuns informația precum că moldoveanca în trecut, ar fi fost damă de companie. Momentul în care cei doi se ceartă a fost surprins de camerele de luat vederi. El o întreabă pe iubita sa cât valorează brățara ei și de unde o are, la care aceasta îi spune că a costat 5000 de euro și este un cadou de la fostul iubit. Cuprins de gelozie, Saimon nu pare convins și insinuează că moldoveanca ar fi fost damă de companie.

Vezi momentul în care cei doi se ceartă, de sar scântei:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Не пропусти завтра #Дом2 на #ТНТ

Публикация от dom2_reality (@dom2_reality)

Deși nu este de mult timp la DOM-2, se pare că Anastasia Iacub și-a făcut o armată de fani. Aceștia sunt convinși că aceste lucruri se întâmplă deoarece Saimon, fie că este nesigur pe el pentru că nu și-ar permite să facă un astfel de cadou, fie caută un motiv să se despartă de moldoveancă. Se pare că situații similare s-au întâmplat și în trecut între bărbat și fostele iubite.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Miss Moldova 2015 și-a găsit iubirea la DOM-2! Cu cine s-a cuplat Anastasia Iacub (Foto)