Uneori, în căsuța poștală a revistei noastre, primim mesaje care nu au cum să ne lase indiferente. Exact așa s-a întâmplat și cu destăinuirea primită de la Marina Durlescu, cititoarea noastră care a fost cerută de soție tocmai în Maldive! Marina a dorit să ne povestească o mică parte din povestea ei nouă, iar noi la rândul nostru, dorim să ți-o povestim și ție.

Dacă unele femei doar visează să pășească pe magicul tărâm din Maldive, altele ajung să fie cerute de soție acolo! Cam așa, s-a întâmplat în cazul Marinei, căreia, după doi ani de relație, iubitul i-a organizat o vacanță într-un loc de poveste.

Marina spune că, după doi ani de relație iubitul ei se pregătea pentru acest pas, doar că mai mereu nu-i reușea să ducă planul până la capăt, așa cum ea îi deconspira rapid cele planificate.

„Suntem împreună de doi ani și jumătate, iar de ceva vreme iubitul meu s-a decis că e cazul să ne aducem relația într-o altă etapă. Știu că era pregătit, și că demult dorea să mă ceară de soție, dar eu mai mereu îi dădeam planurile peste cap, mereu intuiam ce urma să fie. Nu și atunci când s-a întâmplat pe bune…”, zice Marina.

„El înțelegea că pentru mine acesta este un pas extrem de important așa că a avut grijă ca totul să fie de neuitat. A planificat călătoria, alegând o destinație de vis – Maldive! Era Crăciunul, iar noi eram pe plajele însorite din Maldive, departe de frig, sumbrietate și gălăgie. În ziua de Crăciun am avut parte de o excursie pe o altă insulă. Cum am ajuns acolo ne-a întâlnit un cocostârc, a fost magie pură, localnicii zic că rar îl văd la ei pe insulă, iar când am plecat încă mai era acolo. Ăsta a fost un simbol bun pentru noi!

Adevărata poveste a început atunci când, alături de mai multe persoane am format un cerc, improvizând un ritual. Toți s-au luat de mână, iar pe mine m-au plasat în mijloc, ziceau că sunt cea mai tânără floare din acest motiv trebuie să stau în mijlocul cercului. A fost un argument bun pentru mine, așa că nu mi-am dat seama de ce urma să se întâmple.
Toți au început să rostească niște discursuri uimitoare, despre dragoste, viață, despre frumos. Toți se învârteau în jurul meu, până în momentul când m-am simțit incomod să mai stau cu spatele la ei, iar când m-am întors… l-am văzut pe El, iubitul meu, stâng într-un genunchi adresându-mi o singură întrebare, dacă doresc să fie soția lui. Această poveste frumoasă a continuat cu un „DA” încrezut ți un vis împlinit.”
Uite cu așa o poveste frumoasă ne-am împărțit azi cu tine! Ce zici, ți-a plăcut? Și, încă ceva… cum ar fi cererea în căsătorie perfectă pentru tine?