Suntem la început de vară, ceea ce înseamnă că nu trebuie să ne pierdem timpul în zadar, nu-i așa? Se știe că anotimpul vara se trece foarte repede, în comparație cu cel de iarnă. De aceea, fiecare minută, zi și oră trebuie prețuită! Astăzi este 1 iunie, prima zi de vara și ziua Internațională a Copiilor, iar noi chiar dacă suntem deja maturi, în suflet, rămânem copii. 

Astăzi îți propunem 10 activități simple, rapide, dar și interesante.

Îmbunătățește-ți rutina zilnică

Gândește-te la lucrurile pe care le faci zilnic și analizează-le. Sunt unele care te frustrează sau te fac să te simți anxioasă sau nervoasă? Atunci a venit momentul să le schimbi. Identifică cel mai neplăcut obicei zilnic și îmbunătățește-l. De exemplu, poți să-ți schimbi alarma aia enervantă de dimineață cu o piesă mai plăcută sau îți poți achiziționa un nou obiect pentru antrenamentul sportiv, care te va ajuta să-l îmbunătățești. 

Fă un turneu de jocuri

Alege jocuri, fă regulile și apoi petrece o zi întreagă jucându-te. Fie că alegi Catan, Dixit sau un simplu puzzle, este o modalitate distractivă prin care poți petrece o zi de vară, în special dacă afară este prea cald. 

Organizează o seară de karaoke finalizată cu pizza

Bea câteva pahare cu prietenii și faceți un playlist pe YouTube cu piesele preferate pentru karaoke. Distrați-vă ca și cum ați într-un club de karaoke. La finalul serii, comandați niște pizza ca să încheiați distracția într-un mod delicios.

Oferă-ți o zi de spa ca la plajă

Dacă ți-e dor de soare, dar vrei să te simți ca și cum ai fost la plajă, oferă-ți o zi de spa cu produse de vară. Folosește produse care te fac să te simți ca și cum ești pe nisipul fierbinte, cum ar fi ulei de cocos, spray cu apă salină, chiar și o cremă autobronzantă.

Fă o ședință foto cu familia

Dacă ai un trepied și un smartphone, să faci fotografii bune este ușor. Dacă nu ai făcut fotografii acasă cu tine și familia (sau cu animalul de companie, sau chiar singură), a venit momentul să încerci asta. Uită-te la tutoriale despre cum să-ți faci singură fotografii și pune camera pe timer.

Bucură-te de toate fructele verii

Acest sfat se poate aplica în toate anotimpurile. Bucură-te la maxim de toate fructele care apar vara și iarna ne lipsesc sau sunt aduse de prin alte parti.

Mergi pe iarbă cu tălpile goale

Cel mai minunat lucru pe care-l poți face vara este să mergi desculță prin iarba verde. Dacă n-ai apucat să faci acest lucru, vara e înainte. 

Prinde un răsărit de soare

Ar fi păcat să treacă vara și tu să nu te fi bucurat de un răsărit de soare. Nu trebuie să fie la mare, poți căuta o clădire și acolo te vei bucura de un răsărit din poveste!

Bătaie cu baloane pline de apă

Weekend-ul ce urmează va fi perfect pentru o bătaie cu baloanele pline cu apă. Invită prietenii tăi la tine acasă și surprinde-i cu această idee.

Mergi într-o excursie pe bicicletă

Invită câțiva prieteni cu bicicleta și mergi într-o mini-excursie fie pe un deal mai mare sau pur și simplu pe o stradă înconjurată de copaci. Nu uita de aparatul foto.

Tu ce planuri ai pentru această zi, dar și pentru vara care abia a început?

Distribuie articolul: