Soții Bill și Jill aveau câte o sută de ani și au fost căsătoriți de mai bine de 7 decenii. Cei doi au murit ambii răpuși de noul coronavirus, la o distanță de două săptămâni. Fiul cuplului a venit cu un mesaj emoționant.

Bill și Jill Calderone au murit recent din cauza complicațiilor apărute în urma infectării cu noul coronavirus. Cei doi aveau câte 100 de ani, 76 dintre care i-au trăit într-un mariaj armonios.

Fiul cuplului, Ron Calderone, spune că părinții săi, deși aveau câte 100 de ani, până a se infecta cu COVID-19, erau într-o formă bună și aveau toate șansele să trăiască ani buni și fericiți împreună. Cei doi se aflau într-un azil de bătrâni, astfel, după depistarea primelor cazuri din incinta instituției, aceștia au fost izolați. Ron, care are 72 de ani, nu a putut decât să vorbească prin telefon cu părinții săi. Primul s-a îmbolnăvit tatăl său, iar având ocazia să discute cu el prin FaceTime, părintele său abia de mai putea să vorbească.

 

Bill Calderone a murit în data de 6 mai, două săptămâni mai târziu, Jill a fost și ea răpusă de noul coronavirus. „Există o disperare pe care o simți și care provine din faptul că nu am putut vedea aceste două persoane cu care am trăit timp de 72 de ani. Ei au fost viața mea”, spune Ron despre părinții săi cu care nu a mai avut ocazia să se vadă pe viu încă de la începutul pandemiei.

Ron Calderone speră că oamenii vor continua să ia virusul în serios: „Pentru toți acei oameni care cred că acest virus nu este altceva decât gripă, veniți cu mine la cimitir. Două persoane au murit la două săptămâni distanță. Vizitați un cimitir și vedeți toate înmormântările”.

Sursa: People.com