Toată lumea iubește luminițele multicolore de Crăciun, iar perioada în care instalațiile erau folosite doar pentru a împodobi bradul a apus. În prezent, folosim becurile și ledurile pentru a decora locuința, atât la interior, cât și la exterior, dar ultima invenție parcă le întrece pe toate.
Dacă vrei să faci un cadou inedit de Crăciun iubitului tău sau unui prieten care are barbă, ai putea încerca această variantă. Compania Firebox vinde mini-instalații luminoase pentru barbă. Acestea costă 14 dolari, au leduri multicolore și jocuri de lumini, exact ca o instalație clasică de brad.
Luminițele sunt alimentate la baterie, iar carcasa este suficient de mică încât o poți ascunde în barbă. De asemenea, poți schimba culorile ledurilor. Fiecare mini instalație are 18 nanoleduri colorate, suspendate pe un cablu foarte subțire de 90 cm lungime, care se atașează cu ajutorul unor clame de barbă, fără să provoace durere.
Producătorii avertizează însă că instalația luminoasă nu ar trebui să fie aplicată pe barba udă sau folosită la exterior atunci când plouă.
Sursa foto: eva.ro

Distribuie articolul: