Zvonurile despre un posibil conflict dintre cele două ducese au existat de ani buni, iar Meghan a făcut puțină lumina in ceea ce privește relația să cu Kate.

Meghan a avut, însă, o rugăminte pentru fani: „Dacă mă iubiți pe mine, nu trebuie să o urâți pe ea. Și dacă o iubiți pe ea, nu trebuie să mă urâți pe mine”, a spus soția Prințului Harry.

„Se înțeleg mai bine și și-au trimis mesaje”

Noi surse au dezvăluit pentru Us Weekly că tensiunile dintre cele două au scăzut. „Kate i-a trimis chiar și un cadou lui Meghan, pentru bebeluș”, au spus sursele, făcând referire la Lilibet Diana, fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry, care a venit pe lume la începutul lunii iunie. „Se înțeleg mai bine și și-au trimis mesaje de când s-a născut Lilibet”, au menționat sursele pentru publicația citată.

În cadrul interviului pentru Oprah Winfrey, Meghan Markle a clarificat un zvon care a apărut înaintea nunții din 2018 cu Prințul Harry. La acea vreme, tabloidele au scris că Ducesa de Sussex a făcut-o să plângă pe Kate Middleton, după un conflict referitor la rochiile purtate de fetițele care urmau să arunce petale de flori la ceremonie, printre care se află și prințesă Charlotte. Meghan a dezvăluit că a fost, de fapt, invers și că ea a fost cea care a plâns în urmă unui conflict cu Kate.

„Și-a asumat greșeala și și-a cerut scuze”

„Cu câteva zile înainte de nuntă ea s-a supărat din cauza rochiilor pe care urmau să le poarte fetițele care aruncau petale și m-a făcut să plâng”, a spus Markle. „Mi-a rănit sentimentele. A fost o săptămâna foarte dificilă înainte de nuntă. Ea s-a supărat dintr-o anumită cauza, dar și-a asumat greșeala și și-a cerut scuze. Mi-a adus flori și un bilet în care și-a cerut iertare”, a adăugat Meghan.

„Incidentul cu rochiile domnișoarelor de onoare a avut loc în urmă cu mult timp și pare inutil că furia să persiste. Este energie irosită. Au făcut armistițiu”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Declarațiile vin după ce o altă sursă a dezvăluit pentru Us Weekly într-un articol din 30 iunie că Ducesa de Cambridge o contactează mai des pe Meghan de când s-a născut Lilibet, îi trimite mesaje, cadouri și încearcă să construiască o relație de prietenie cu ea. „‘Firma’ i-a încurajat pe membrii staff-ului să îi contacteze mai des pe Harry și Meghan pentru a-i îmbuna un pic”, a declarat sursă

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: