Ieri în familia regală britanică a fost o dublă-sărbătoare: Paştele Catolic  şi ziua de naştere a suveranei lor. Familia regașă s-a prezentat, cu mic şi mare, la slujba religioasă de la Windsor.

Cea care a lipsit, motivat însă, a fost Meghan Markle, care se află pe ultima sută de metri cu sarcina ei.

Kate a apelat la un truc mai vechi pentru o apariţie fără cusur: a etalat o ţinută deja apreciată de toate fashionistele. Ea a căutat în garderoba sa o ţinută care să-i pună în evidenţă silueta silfidă şi a ales un outfit Alexander McQueen, într-o nuanţă superbă de liliac, destul de apropiată de cea purtată de regina Elisabeta, în aceeaşi zi.

A împlinit 93 de ani, iar ziua i-a fost cum nu se putea mai senină. Extrem de zâmbitoare, senioara de la Buckingham s-a arătat mai vivace şi sprintenă ca oricând, făcându-şi apariţia la slujba de Paşte de la Capela St. George.

Pentru această ocazie specială, suverana Marii Britanii a îmbrăcat un outift într-o nuanţă aprinsă, astfel toţi cei strânşi la Windsor s-o poată repera. Ea a ales un outfit într-un joc de culori de albastru – roz fucsia, care le-a înseninat tuturor ziua. Chiar şi pălăria deţinea cele două culori.

Sursa foto: hello magazine