Cu siguranță ai auzit și tu despre concursul organizat de Președinție: „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!“. Cetățenii Republicii Moldova au avut ocazia să vadă mulți Brazi de Crăciun din diferite colțuri ale țării. Unii chiar au participat la concurs și au sperat că anume ei vor fi câștigători. 

Citește și: Președinția a lansat concursul: „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!”. Cât de inventivi sunt moldovenii (Foto)

Pe pagina oficială de Facebook a Președinției au fost publicate peste 90 de fotografii cu brazi din diferite colțuri ale țării. Maia Sandu a promis că cei care câștigă, adică autorii celui mai creativ brad vor fi invitați în vizită la Președinție. Ieri, șefa statului a anunțat, pe pagina personală, câștigătorii concursului și au fost mult mai mulți decât ne-am fi așteptat.

M-am bucurat să-i salut astăzi pe autorii celor mai originali și mai creativi Pomi de Crăciun din țară. Sunt echipele care au adunat cele mai multe voturi din totalul de peste 90 de fotografii, venite în ultimele săptămâni pe adresa Președinției în cadrul acțiunii „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!“.

„Am apreciat, împreună cu colegii, ingeniozitatea lui Alexandru Pătraș din satul Pohoarna, raionul Șoldănești, care a creat un Pom de Crăciun din conuri de pin, dar și creativitatea echipei de la Biblioteca Publică din Mândrești, Telenești, care împreună cu meșterul popular Olga Ropot a făcut un brad din cărți. I-am cunoscut și pe elevii Gimnaziului din Zăicana, Criuleni, al căror brad din baloane colorate este parte a campaniei de caritate ,,Din inimă pentru Adrian”. Echipei de la Zăicana s-a alăturat și Adrian Portărescu, căruia îi este dedicată această campanie. I-am urat multă sănătate și i-am spus că am sesizat Ministerul Sănătății cu privire la problema sa de sănătate și că sperăm că va fi găsită o soluție pentru a-l ajuta”, a mai declarat Maia Sandu.