Presa rusă a anunțat că la data de 3 aprilie s-a stins din viață talentatul actor Aleksei Buldakov. Cauza decesului ar fi fost o insuficiență cardiacă acută de care suferea regretatul actor.

Artistul a decedat la data de 3 aprilie și se afla pe teritoriul Mongoliei. Anunțul a fost făcut de către Serghei Novojilov, Președintele festivalului de teatru și cinema „Amurskaya oseni”.

„În Mongolia a plecat în calitate de turist, totul s-a întâmplat într-o noapte, la hotel”, a scris acesta pe pagina lui de Instagram.

Aleksei Buldakov este în mod special cunoscut pentru rolul pe care l-a jucat în filmul „Particularitățile vânătorii naționale”.

Calea spre glorie pentru Buldakov nu a fost ușoară: multă vreme, actorul a avut de roluri secundare. Succesul a venit după filmul „Particularitățile vânătorii naționale” în 1995, care a devenit un adevărat succes. Imaginea generalului Ivolgin l-a transformat pe Buldakov într-o adevărată vedetă. Ulterior, Buldakov a jucat pentru acest rol și pentru continuarea filmului. În total Buldakov a avut mai mult de o sută de roluri în seriale și filme.

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: